ĐOKOVIĆ ULAZI U GLUMAČKE VODE! Najbolji teniser sveta krenuo stopama Džordana, Hamiltona...

Autor:

Sport

22.01.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Netfliks" je pokrenuo još jedan sportski projekat, a ovog puta glavni akteri biće teniseri i teniserke na ovogodišnjim Grend slemovima.

ĐOKOVIĆ ULAZI U GLUMAČKE VODE! Najbolji teniser sveta krenuo stopama Džordana, Hamiltona...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Luis Hamilton

Nakon što smo imali priliku da uživamo u neoktrivenim detaljima karijere Majkl Džordana u seriji “The Last Dance”, i jednoj sasvim novoj perspektivi "najbržeg cirkusa na svetu" u okviru projekta “Formula 1: Drive to Survive”, na red su stigli i profesionalni igrači tenisa.

"Netfliks" je potvrdio da je u saradnji sa ATP i WTA turom, ATP medijom, i organizatorima četiri Grend slema krenuo u realizaciju novog projekta.

A tu bi glavni akter morao biti najbolji teniser sveta Novak Đoković. Ekipa će pratiti svakodnevni život i rad igrača i imati pristup zabranjenim delovima terena, poput loža, svlačionica i soba za oporavak.

 Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti da jačamo našu ponudu sportskih programa ovom dokumentarnom serijom. Tenis je omiljen u celom svetu, a čine ga turniri sa visokim nagradama i sportisti koji dolaze iz velikog broja zemalja. Serija će biti prepuna retkih snimaka i bogatih ličnih priča koje će sigurno privući dugogodišnje obožavaoce i novu publiku – rekao je Brandon Rig, potpredsednik “Netfliksa” za dokumentarne serije.

Nakon Australijan opena, stigle su informacije da je pod znakom pitanja Novakovo učešće i na ostalim Grend slemovima ove sezone, pa ostaje da se vidi da li ćemo ipak imati to zadovoljstvo da ga gledamo u ovom serijalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading