ŠOKANTNO OTKRIĆE SNEŽANE BORJAN: Supruga kapitena Zvezde PRIZNALA - evo šta je uradila Milanu!

Autor:

Sport

24.11.2021

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Borjan je uvek bila bez dlake na jeziku, a sada je to još jednom i potvrdila.

ŠOKANTNO OTKRIĆE SNEŽANE BORJAN: Supruga kapitena Zvezde PRIZNALA - evo šta je uradila Milanu!

Foto: Starsport

Snežana i Milan Borjan

Snežana Borjan je bila gost jedne emisije, gde je priznala da je bila ljubomorna na svog supruga u nekoliko navrata, te da mu je i pregledala poruke na telefonu.

- Slagala bih vas kad bih rekla da mu nisam pogledala u telefon. Ne znam ni jednu ženu koja nije! Imam mnogo obaveza, bavim se detetom. Moj suprug voli da ima kontrolu... Kad je u karantinu, primoran je da bude u hotelu, tako da ima više slobodnog vremena za razmišljanje - iskrena je gospođa Borjan.

Ona je rekla da bi bilo nenormalno da je uopšte ne zanima šta njen muž radi u slobodno vreme.

Pogotovo jer je moj suprug poželjan muškarac, pa da vidim koliko! Šalim se, ne gledam puno, ali dovoljno. Ranije je bilo izraženije da on meni proverava telefon, a sad je to u granicama normale.

Snežana je navikla na život sa suprugom koji često putuje i mora da bude u karantinu.

-  Mi tako funkcionišemo šest godina. Po difoltu i navici nam je. Milan nikad nije tu, stalno ima utakmice, četiri dana je u karantinu, pa taman kad treba da idemo na odmor, mora da ide za Kanadu. To su putovanja od po 15 dana minimum, nekada i mesec, ali navikli smo se na turbulentno.

Ona je pre rođenja sina Filipa svog supruga često pratila na putovanjima.

- Milanu je teže, ja ostajem u bazi, a on je sam. Radila sam u fudbalu i znala sam da život profesionalnog sportiste mora da bude turbulentan. Zato moramo da imamo kompromise kako bismo mogli da uživamo kasnije - zaključila je Snežana Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading