TOZOVČEVA UDOVICA NE MOŽE DA SE ODVOJI OD GROBA! Na kolenima KUKALA: ZAŠTO SI ME OSTAVIO?

Autor:

Zabava

24.11.2021

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Predraga Živkovića Tozovca, Emilija Mima, ne može da se pomiri sa gubitkom supruga, te je na sahrani Merime Njegomir posetila i njegov grob i na sav glas plakala.

TOZOVČEVA UDOVICA NE MOŽE DA SE ODVOJI OD GROBA! Na kolenima KUKALA: ZAŠTO SI ME OSTAVIO?

Foto: Republika.rs/ST/Dušan Lukić

Predrag Živković Tozovac preminuo je 6.aprila ove godine, a njegova supruga Emilija Mima, ne može nikako da se pomiri sa gubitkom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Predrag Živković Tozovac preminuo je u 86. godini od posledica koronavirusa

Nakon što je njen suprug preminuo, ona se u potpunosti povukla iz javnosti, ipak došla je da isprati na večni počinak pevačicu Merimu Njegomir. Emilija je bila u pratnji unuke Jovane Đorđić, a kako je udovici poznatog pevača teško pao gubitak prijateljice, ona nije mogla da se smiri, te su joj suze same padale.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Supruga Predraga Živkovića Tozovca se ne miri sa gubitkom

Kako je Merima sahranjena na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana kao i Predrag Živković Tozovac, Emilija je pred kraj opela, otišla do groba supruga svog supruga, gde nije izdržala, te je naglas kukala i plakala za svojim suprugom, prenosi Kurir.

- Jao, mili moj! Zašto si me ostavio? Kako ću ja da živim bez tebe. Jao, teško mi je! - govorila je Tozovčeva udovica na kolenima pored groba.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading