NAJZGODNIJA ODBOJKAŠICA PONOVO RASPAMETILA PRATIOCE FOTKOM: Vrela plavuša izašla u prirodu (FOTO)

Autor:

Sport

22.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da oduševljava muški deo populacije...

NAJZGODNIJA ODBOJKAŠICA PONOVO RASPAMETILA PRATIOCE FOTKOM: Vrela plavuša izašla u prirodu (FOTO)

Foto: Instagram/kaylasimmmons

Kajla Simons

Kajla Simons, bivša zvezda koledž odbojke, i dalje oduševljava svoje fanove novim objavama na Instagramu. Sa impresivnih milion pratilaca, Kajla je izgradila ogromnu bazu fanova još od svojih dana na Univerzitetu Maršal. Na svojoj najnovijoj objavi, Kajla je podelila seriju fotografija sa nedavne posete parku. Na slikama, Kajla se smeje dok sedi na prostirci, okružena slikarskim priborom.

Pozirala je noseći tamnu majicu koja slabo prekriva velike grudi i plavi teksas šorts, uz veliki osmeh. Uz objavu je napisala: "Proleće je stiglo." Fanovi su oduševljeni objavom, a jedan od njih je komentarisao: "Ona je devojka za umetnost i zanate." Drugi je bio očaran napisavši: "Izgleda kao najlepši cvet u parku koji je već procvetao!"

Treći je bio oduševljen izjavivši: "Proleće izgleda prelepo." Osim oduševljenja, fanovi su bili srećni što vide Kajlinu nogu bez ortopedske proteze, nakon što je nedavno zadobila jako ružnu povredu. Naime, bivši as odbojke nezgodno je pala tokom odbojkaške utakmice sa prijateljima. U to vreme, objavila je: "Eto, otišlo je moje koleno."


Kajlina strast ka umetnosti je očigledna iz njenih fotografija u parku. Smejući se i uživajući u slikanju na otvorenom, ona je pokazala svoju kreativnu stranu.

Veoma teško da ćete videti zgodniju sportistkinju od Kajle. Odbojkašica redovno dobija mnoštvo komentara na društvenim mrežama na račun svog izgleda, a kako i ne bi... Među njima su uglavnom muškarci, ali veoma neretko i žene.



BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading