NOVAK ĐOKOVIĆ BATALIO TENIS, A NEJMAR FUDBAL: Ne, nije 1. april, stvarno igraju ISTI TREĆI SPORT

Autor:

Sport

19.04.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ovako nastave mogu krenuti stopama drugih asova.

NOVAK ĐOKOVIĆ BATALIO TENIS, A NEJMAR FUDBAL: Ne, nije 1. april, stvarno igraju ISTI TREĆI SPORT

Foto: shutterstock, Ap Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Novak Đoković, Nejmar, Geret Bejl, Majkl Džordan, Toni Kukoč... Da li vidite šta im je zajedničko, sem što su među najboljima u svojim sportovima kojima se bave, ili su se bavili? Ako niste shvatili, u pitanju je golf.

Naime, naš teniski as, fudbaleri i košarkaši su strastveni zaljubljenici u golf. Nole malo malo okači neke fotografije na kojima igra golf. Trenutno je u Marbelji sa porodicom i sa svojim timom gde trenira za masterse u Madridu i Rimu, odnosno krunu sezone na šljaci na Rolan Garosu, a u slobodno vreme reket zameni palicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Vreme je za golf - napsao je Đoković na društvenim mrežama, a golf je igrao i jesenas na Rajder kup egzibiciji.

Golfom, doduše očigledno manje uspešno, bavi se i Nejmar. Brazilac je povređen i ne može da pomogne svojim saigračima u Al Hilalu, našima Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinković-Saviću, ali zato može da mlati palicom za golf. Naime, na društvenim mrežama kruži video na kojem se vidi kako Nejmar zamahuje palicom i promašuje lopticu, ali ga to ne sprečava da gleda u daljinu misleći da ju je poslao na drugi kraj golf kompleksa.

 

 

S druge strane, ostali pomenuti velikani s početka teksta su uspešni golferi. Najbolji fudbaler među golferima, odnosno golfer među fudbalerima je Velšanin Geret Bejl. On je toliko napredvao u golfu da je na nedavnom meču uspeo nemoguće, da lopticu iz početnog udarca pošalje pravo u rupu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11)

 

S druge strane, Džordan i Kukoč su bili saigrači u najuspešnijoj generaciji Čikago Bulsa, da ne kažemo u istoriji NBA lige, a Hrvat je često govorio i o njihovim druženjima na golf terenu.

- Sa Džordanom ne pričam o košarci, igramo samo golf. Taj sport je takva zaraza da ne mogu da objasnim. S Majklom u poslednje vreme ne igram tako često jer je retko u Čikagu. Živi u Jupiteru, na Floridi, gde je napravio svoj golf teren i tokom godine, zimi, na relaciji je Florida-Šarlot. Leti dođe do Dalmacije. Kad igraš golf, pričaš samo o štapovima, lopticama, terenima. U redu, možemo da popričamo o cigarama koje ćemo da zapalimo i o piću koje ćemo da popijemo nakon partije - rekao je Kukoč jednom prikom.

Foto: www.profimedia.rs

Džordan i Kukoč na golfu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading