MISLIM DA NE BIH UŽIVAO SA ĐOKOVIĆEM! Finski Hokejaš izrazio želju da "KLOPA" sa Novakom, pa se SETIO!

Autor:

Sport

19.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Verovatno bih ga poveo sa mnom, ali..."

MISLIM DA NE BIH UŽIVAO SA ĐOKOVIĆEM! Finski Hokejaš izrazio želju da "KLOPA" sa Novakom, pa se SETIO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković - omiljeni sportista među kolegama

Jedan od najboljih tenisera sveta, Novak Đoković, ne samo da oduševljava publiku svojim sportskim umećem, već je i omiljen među svojim sportskim kolegama. Ovo se posebno ističe u nedavnom razgovoru poznatog finskog hokejaša, Aleksandra Barkova, koji je istakao želju da provede vreme sa Đokovićem van terena.

Želja za druženjem uz obrok

U razgovoru za društvene mreže svog kluba Floride Panters, Barkov je izrazio želju da sa Đokovićem ode na obrok uz pivo. Međutim, uz šaljiv ton, napomenuo je da bi to bilo teško s obzirom na Đokovićev veganski način ishrane.

- Želim da kažem Đoković, ali on je vegan, pa... Mislim da ne bih uživao toliko u toj hrani. Verovatno bih ga poveo sa mnom, ali samo za razgovor - rekao je Barkov u šaljivom tonu.

Ipak, ostaje želja za neformalnim druženjem i razgovorom.


Porodična sportska tradicija

Aleksandar Barkov, poznatiji kao Barki, postao je član Floride 2013. godine, kada je bio drugi pik na NHL Draftu. Rođen i odrastao u Tampereu, on predstavlja Finsku na internacionalnom nivou, dok su mu roditelji predstavljali Rusiju. Otac, takođe po imenu Aleksandar, bio je hokejaš, dok je majka Olga bila košarkašica, što ukazuje na jaku porodičnu sportsku tradiciju.

Novak Đoković, svojom pojavom i sportskim umećem, ostaje omiljen među kolegama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading