ŠOK NA FINALU KUPA! Grobari se POTUKLI sa navijačima Vojvodine! Firmaši NAPALI POLICIJU! (FOTO)

Autor:

Sport

13.04.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružne scene dolaze nam sa rukometnih tribina.

ŠOK NA FINALU KUPA! Grobari se POTUKLI sa navijačima Vojvodine! Firmaši NAPALI POLICIJU! (FOTO)

Foto: Starsport

Finale Kupa Srbije u rukometu između Partizana i Vojvodine, nazvano po proslavljenom Branislavu Pokrajcu, završeno je neočekivanim prekidom u 53. minutu zbog sukoba navijača ova dva kluba.

Sukob je eskalirao kada je jedan od navijača Vojvodine bacio zapaljenu baklju ka navijačima Partizana, što je dovelo do uzvratne reakcije.

Situacija je postala još ozbiljnija kada je došlo do sukoba između navijača Vojvodine i policije, što je navelo arbitra da prekine meč i igrače pošalje u svlačionicu.

 

 


Delegat utakmice, Boris Ivanović, od predstavnika policije zatražio je garancije da je bezbedno nastaviti utakmicu. Nakon toga, kapiteni oba tima, Miljan Vukovljak i Nikola Zečević, obratili su se navijačima i zamolili ih da se smire kako bi se meč nastavio. Trenutni rezultat je bio 18:17 u korist Vojvodine, a postavljena je jasna pretnja da će tribine biti ispražnjene ukoliko dođe do bilo kakvog novog incidenta.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti i postavlja pitanje bezbednosti na sportskim događajima. Nadležni organi su najavili temeljnu istragu kako bi identifikovali počinioce i preduzeli odgovarajuće mere. Takođe, postavlja se pitanje odgovornosti kluba i njihove uloge u sprečavanju incidenata među navijačima.

Nakon ovog incidenta, jasno je da su mere bezbednosti na sportskim događajima ključne. Takođe, važno je naglasiti da su sportski događaji namenjeni uživanju u igri i fer pleju, te je imperativ svih uključenih da preduzmu korake ka sprečavanju ovakvih situacija u budućnosti. Svi akteri, uključujući i navijače, treba da se fokusiraju na podršku svojim timovima na sportski i bezbedan način. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading