OD NULA SE VRTI U GLAVI! Tajson i jutjuber ULAZE u ring, a od NJIHOVE ZARADE staje PAMET!

Autor:

Sport

22.03.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gvozdeni Majk se vraća u ring.

OD NULA SE VRTI U GLAVI! Tajson i jutjuber ULAZE u ring, a od NJIHOVE ZARADE staje PAMET!

Foto: Tanjug/AP, Instagram/jakepaul

Kada je zakazana borba između Majka Tajsona i Džejka Pola, javnost je s nestrpljenjem počela da iščekuje ovaj spektakl.

Po mnogima najbolji teškaš svih vremena, iako ima 58 godina, pokušaće da pokaže da i dalje može da se takmiči na visokom nivou, uprkos što se bliži sedmoj deceniji.

Borba će se održati na stadionu "AT&T" u Arlingtonu, Teksasu, a već su se pojavili snimci Tajsonovog treninga koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Pored treninga, i poruke upućene sa obe strane su izazvale veliku pažnju. Duel će biti prenošen putem Netfliksa, a spekulacije o zaradi su veoma zanimljive.

Foto: printscreen/instagram

Džejk pol sa svojom izabranicom

Popularni "Triple C" Henri Kehudo je istakao da se suma kreće oko 20 miliona dolara, što bi bio impresivan iznos, posebno imajući u vidu Majkove godine.

- Svima je jasno da će to biti velika isplata za Tajsona. Rekao bih da će verovatno zaraditi oko 20 miliona dolara. Velike su to pare, ali lik će uskoro napuniti 58 godina. Džejk ima 27, a Majk 57 godina - rekao je Kehudo.

Oba borca su složnda da borba bude zavedena kao profesionalna, ali do konačne odluke će još malo morati da sačekaju.

Tajson je, podsetimo, najmlađi bokserski šampion u istoriji teškaša, koji se takmičio u periodu od 1985. do 2005. godine, a nadimak mu je bio „Gvozdeni Majk“.

Bio je apsolutni šampion u superteškoj kategoriji od 1987. do 1990, a prvu titulu osvojio je sa 20 godina, zbog čega je postao najmlađi bokser u istoriji koji je osvojio pojas superteške kategorije, što do danas niko nije nadmašio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading