OGROMNA TRAGEDIJA: Bivši REPREZENTATIVAC Rusije POGINUO na ratištu u Ukrajini!

Autor:

Sport

07.03.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet je potresen.

OGROMNA TRAGEDIJA: Bivši REPREZENTATIVAC Rusije POGINUO na ratištu u Ukrajini!

Foto: printscreen twitter

Nekadašnji ruski igrač futsala, Vjačeslav Moskalenko (43), poginuo je u Ukrajini, prenosi Futsal asocijacija Rusije na svom zvaničnom sajtu.

Detalji ove tragedije još uvek nisu u potpunosti poznati, a Vjačeslavova smrt je izazvala veliku tugu među ljubiteljima futsala širom sveta.


Vjačeslav Moskalenko je bio poznato ime u svetu futsala. Njegova strast prema ovom sportu bila je neosporna, a njegov doprinos razvoju futsala u Rusiji i šire bio je značajan. Njegova igra i veštine ostavile su dubok trag u futsal zajednici, te će se njegovo ime pamtiti kao deo istorije ovog sporta.

Saopštenje Futsal asocijacije Rusije otkriva da je Vjačeslav Moskalenko poginuo u oblasti Severnog vojnog distrikta. Detalji o tome kako je došlo do ove tragične nesreće još uvek nisu javno objavljeni, ostavljajući mnoge u šoku i neverici.

 

 


Futsal asocijacija Rusije izrazila je duboko saučešće porodici i prijateljima preminulog Vjačeslava Moskalenka. Ova vest je izazvala veliku potresenost među futsal zajednicom, a njegovi bivši saigrači, prijatelji i navijači izražavaju tugu zbog gubitka ovog talentovanog sportiste.

Iako je njegov iznenadni odlazak ostavio prazninu, Vjačeslav Moskalenko će biti sećan po svojoj strasti prema futsalu i doprinosu ovom sportu. Njegovo nasleđe će živeti kroz sećanja na njegove sportske podvige i doprinos futsalu, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji ovog sporta.

U ovom trenutku, detalji o smrti Vjačeslava Moskalenka i dalje su obavijeni velom tajne. Futsal zajednica i ljubitelji sporta širom sveta sa tugom čekaju da saznaju više o okolnostima koje su dovele do ove tragične nesreće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading