FOTKE KOJE TERAJU SUZE NA OČI! Pogledajte prve SLIKE sa slavlja Rapida i Dragana Kobiljskog, oca devojčice koju je UBIO Kosta Kecmanović! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

05.03.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije su preplavile sve aktere.

FOTKE KOJE TERAJU SUZE NA OČI! Pogledajte prve SLIKE sa slavlja Rapida i Dragana Kobiljskog, oca devojčice koju je UBIO Kosta Kecmanović! (VIDEO/FOTO)

Foto: Rapid Volley/Instagram

Dragan Kobiljski

Odbojkaši Rapida iz Bukurešta osvojili su prvi pehar u klupskoj istoriji, predvođeni srpskim stručnjakom Draganom Kobiljskim.

Otac Eme Kobiljski, koju je u monstruoznom napadu sa još osmoro dece i pripadnikom obezbeđenja Draganom Vlahovićem, 3. maja 2023. ubio Kosta Kecmanović, doneo je prvi trofej u 90 godina dugoj istoriji klubu iz rumunske prestonice.

Pomešale su se sreća i tuga kod proslavljenog srpskog stručnjaka, prilikom poslednjeg poena u finalnom meču protiv Steaue (3:1), dok je Rapid na putu ka trofeju u polufinalu eliminisao i Arkadu Galaci identičnim rezultatom (20:25, 25:19, 25:22, 25:17).

Nije krio suze radosnice Dragan Kobiljski, završivši u rukama svih igrača ove ekipe, dok je po završetku utakmice listajući fotografije sa finalnog okršaja uzviknu rečenicu koja je mnogima naterala suze na oči.

Ipak, slavljeničku atmosferu ništa nije moglo da pomuti. Dizali su igrači rumunskog tima Kobiljskog u visine, jer je uspeo da uradi nešto što nijedan trener pre njega nije uspeo.

Reči srpskog trenera posle gledanja slika sa slavlja, dovoljno su svedočile koliko su mu prilikom trijumfa emocije bile pomešane:

- Ovde sam vikao KO JE sa nama? Ema!!! - otkrio je Kobiljski.

U priloženim fotografijama, pogledajte kako je teklo veselje posle istorijskog kupa Rapida iz Bukurešta, na koje se čekalo devet decenija:

Podsetimo, sredinom prošle godine, maloletni dečak monstrum Kosta Kecmanović izveo je krvavi pir u OŠ "Vladislav Ribnikar" i ubio devetoro dece i čika Dragana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading