"KO JE SA NAMA - EMA"! Da se NAJEŽIŠ! Dragan Kobiljski OSVOJIO PEHAR, pa UPUTIO emotivne reči svirepo UBIJENOJ ćerki!

Autor:

Sport

05.03.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Rumunije prvi put od osnivanja podigao trofej namenjen pobedniku kupa.

"KO JE SA NAMA - EMA"! Da se NAJEŽIŠ! Dragan Kobiljski OSVOJIO PEHAR, pa UPUTIO emotivne reči svirepo UBIJENOJ ćerki!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stravična tragedija pogodila je porodicu Kobiljski, kada je u svirepom zločinu 3. maja prošle godine Kosta Kecmanović usmrtio pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i devetoro učenika, među kojima je bila i njihova ćerka Ema Kobiljski.

Proslavljeni trener i njen otac Dragan, kao i majka Nina, nikada neće preboleti prazninu koju im je nanelo dete monstrum, ali je šef stručnog štaba Rapida iz Bukurešta nekoliko meseci kasnije, bar na sekund, imao razloga za slavlje.

Povod je bila istorijska kruna rumunskog velikana, koju je posle 90 godina Dragan Kobiljski doneo Rapidu, uz posebne emocije posvećene JEDNOJ POSEBNOJ EMI!

Foto: Printscreen/Youtube

Dragan Kobiljski

- Mi smo se prilično kasno okupili, imali smo velike probleme u samom startu. Vinčić i From, oni su došli bukvalno na dan prve utakmice, prvenstvo počinje, i to totalno iscrpljeni. Nastavak, ništa bolji, povrede igrača koje su se nadovezivale jedna na drugu, koje su žargonski, vukli od prošle sezone. Nismo mogli da dođemo ni do najpristojnijeg i najjednostavnijeg treninga. A uz sve to nosili smo breme favorita. Nije bilo lako. U Rumuniji je svake godine liga jača, ekipe koje su slovile za slabije pobeđivale su nas i to na našem terenu. Delovalo je zabrinjavajuće – rekao je Dragan Kobiljski za "Žurnal".

Razgovor je tekao, stizale su slike sa finalne utakmice, Dragan ih je slao u slučaju da zatreba, da neka ne zafali. Uvek je bio i ostao profesionalac, da bi u jednom momentu stigla i jedna u kojoj se, ne vidi, „čita” erupcija emocija.

Ne trebajući mu pitanje, Kobiljski je sam progovorio i napisao:

- Ovde sam vikao KO JE sa nama? Ema!!! - otkrio je srpski stručnjak.

Sve se odjednom skupilo: tuga, sreća, praznina...

Jer Dragan i Nina Kobiljski su roditelji, a čuli su svi za hrabru Emu Kobiljski, devojčicu koja je pokušala da spreči krvavi pir u OŠ „Vladislav Ribnikar” tog 3. maja 2023 godine. Ali se iz škole više nikada nije vratila, kao ni njenih osmoro drugara i čika Dragan...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading