RODITELJI KOSTE KECMANOVIĆA PARAMA HOĆE DA OPERU KRV DECE SA RUKU! Žele da naprave memorijalni centar mališanima koje je njihov sin nedužne sahranio!

Autor:

Hronika

29.02.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Eme Kobiljski, Dragan Kobiljski, izrazio je svoje ogorčenje zbog pokušaja relativizacije tragedije od strane porodice Kecmanović.

RODITELJI KOSTE KECMANOVIĆA PARAMA HOĆE DA OPERU KRV DECE SA RUKU! Žele da naprave memorijalni centar mališanima koje je njihov sin nedužne sahranio!

Foto: Republika.rs, YouTube/Printscreen

Porodica Kobiljski se oglasila na društvenim mrežama povodom navoda da porodica Kecmanović želi da donira novac za memorijalni centar koji se planira izgraditi u znak sećanja na stradalu decu, među kojima je i njihova ćerka Ema Kobiljski.

Otac Eme Kobiljski, Dragan Kobiljski, izrazio je svoje ogorčenje zbog pokušaja relativizacije tragedije od strane porodice Kecmanović, ističući da su oni izostali iz procesa suočavanja sa posledicama gnusnog zločina.

U objavi na svom Fejsbuk profilu, Kobiljski je istakao da su već izrazili nameru da svu eventualnu odštetu koju dobiju usmere u humanitarne svrhe, te da porodica Kecmanović ne treba da brine o donaciji za društveno dobro. Takođe, zahvalio im je na njihovom doprinosu u planiranju memorijalnog centra, ističući da su oni zaslužni za njegovo postojanje.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragan Kobiljski

- Kada je memorijalni centar u pitanju, učinili ste više nego dovoljno, jer bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao. Za njega ste u potpunosti zaslužni, tako da i tu budite spokojni - napisao je Kobiljski.

Marina Ivelja, advokatica porodice Kecmanović, predložila je obustavu parničnog postupka koji su porodice stradalih dece pokrenule protiv roditelja dečaka ubice do okončanja krivičnog postupka. Iznela je podatak o imovini porodice Kecmanović, navodeći da je ona vredna 598.500 evra, i naglasila da bi proces mogao biti dug i skup, što može dovesti u pitanje sposobnost te imovine da pokrije advokatske troškove.

Podsetimo, Ema Kobiljski, 3. maja je tragično izgubila život kada ju je na času istorije u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio školski drug, Kosta Kecmanović, a njen otac Dragan Kobiljski se sada oglasio na svom Fejsbuk profila povodom navoda da porodica Kecmanović želi da da donaciju za memorijalni centar koji je u planu da se napravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ivke

29.02.2024 20:31

Sta bi pisalo “ovaj memorijalni cenrar podize Vladimir Kecmanovic sa svojom suprugom i decom”? Van pameti…

Odgovori 22 3