OTAC UBIJENE EME KOBILJSKI SE JAVNO OBRATIO RODITELJIMA KOSTE KECMANOVIĆA: Bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao, za njega ste u potpunosti zaslužni! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kobiljski poslao jaku poruku Vladimiru i Miljani Kecmanović.

OTAC UBIJENE EME KOBILJSKI SE JAVNO OBRATIO RODITELJIMA KOSTE KECMANOVIĆA: Bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao, za njega ste u potpunosti zaslužni! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić, Printscreen

Ema Kobiljski, 3. maja je tragično izgubila život kada ju je na času istorije u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio školski drug, Kosta Kecmanović, a njen otac Dragan Kobiljski se sada oglasio na svom Fejsbuk profila povodom navoda da porodica Kecmanović želi da da donaciju za memorijalni centar koji je u planu da se napravi.

- Još uvek ne mogu da pojmim pokušaj relativizacije gnusnog zločina od strane Kecmanovića i njihove advokatice Ivelje iznoseći tobože želju porodice Kecmanović da daju donaciju za memorijalni centar streljane dece. To nam putem advokata poručuju ljudi koji se nisu ni pojavili na iznošenju naših najdubljih patnji čime su još jednom potvrdili potpuno odsustvo saosećanja i društvene odgovornosti. Ostaje mi samo da ih umirim i da im kažem: Već smo se izjasnili da svu eventualnu odštetu opredeljujemo u humanitarne svrhe, tako da ne brinete oko donacije za društveno dobro. Kada je memorijalni centar u pitanju, učinili ste više nego dovoljno, jer bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao. Za njega ste u potpunosti zaslužni, tako da i tu budite spokojni - napisao je Kobiljski.

 

 

Podsetimo, Marina Ivelja koja zastupa Kecmanoviće je nakon ročišta koje je održano prošle nedelje, a povodom parničnog postupka koji su porodice stradale dece pokrenule protiv roditelja dečaka ubice, predložila da se parnični postupak po tužbama porodica žrtava obustavi do okončanja krivičnog jer je ishod parničnog vezan za ishod krivičnog.

- Imovina porodice iznosi 598.500 evra, verovatno će biti 15, 20 ročišta, pitanje je da li će njihova imovina biti dovoljna samo za namirenje advokatskih troškova - rekla je Ivelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (9)

Loading
Tanja

29.02.2024 18:23

Bezobzirnost,bezosećajnog najmlađeg masovnog ubice na svetu, roditelja najmlađeg masovnog ubice na svetu, advokatskih timova roditelja najmlađeg masovnog ubice na svetu je ne čuvena. Šta umišljaju dobrotvorne? Gde su da dele bol,na grobovima,pomenima,sahrani naše dece i čika Dragana? Ona je na more krenula a ni 40 dana nije prošlo od kad nam je njen najmladji masovni ubica na svetu streljao decu i čika Dragana. Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu kažu da nisu krivi a oružjem od kuće donetim u školu na času streljao nam decu, oni ga i učili da barata oružjem. Sad samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 44 16
More

29.02.2024 19:25

Ovi monstrumi koji su rodili i vaspitali monstruma obraza nemaju.Ne prestaju da se rugaju. Bahati do bola. Nevidjeno ZLO! Donacija??? Je li to umesto kusura?? Uzeti im sve sto imaju, i kozu s ledja??

Odgovori 44 8
Glup

01.03.2024 12:56

O njima je svakako rečeno skoro sve, ali izjava advokatice," njihova imovina ( oko 600.000 eura) , pitanje da li će biti dovoljna da pokrije troškove ročišta (15,20)". Imamo li dilemu da advokati završe u paklu?! 20 ročišta, 600.000!

Odgovori 41 6
Olga Babić

01.03.2024 13:51

Ja u potpunosti shvatam da advokat brani klijenta bez obzira na krivično delo. Ali da kaže da pola miliona evra neće biti dovoljno za njen honorar i sudske troškove je bez trunke etike, časti, morala, obraza. Ovo je presedan u svetu.

Odgovori 56 4