OGLASIO SE HEROJ KOLAŠINAC I POJASNIO ŠTA SE DESILO NA AUTOPUTU: "Samo sam odradio treći trening za danas, bitno je da se niko nije povredio!"

Autor:

Sport

03.03.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sa mnom su bili i momci koji su takođe stali da pomognu"

OGLASIO SE HEROJ KOLAŠINAC I POJASNIO ŠTA SE DESILO NA AUTOPUTU: "Samo sam odradio treći trening za danas, bitno je da se niko nije povredio!"

Foto: Starsport

Naš proslavljeni sportista i šampion Asmir Kolašinac danas je pomogao policiji na autoputu kod Vrčina da uklone kombi koji se prevrnuo i da ga vrate na točkove.

Republika je stupila u kontakt sa njim i Asmir je pojasnio šta se to dogodilo na autoputu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- U suštini, ja sam bio u restoranu "Vinogradi" u Grockoj i vraćao sam se i video sam da se stvorila neka gužva. Kako sam prolazio u tom trenutku su ljudi iz saobraćajne policije pokušavali da sklone auto sa autoputa i kao što bi svaki normalan čovek pomogao, tako sam i ja uradio, ništa nisam spektakularno uradio samo izašao i normalno pomogao. Mislim da su ljudi, barem kako sam saznao tamo od policije, koji su se prevrnuli prebačeni u bolnicu ali da nisu ozbiljnije povredjeni, tako mi je rečeno. Sa mnom su bili i momci koji su takođe stali da pomognu. Saobraćaj se ubrzo vratio u normalu i potrebno je samo da se sačisti malo krhotina koliko je ostalo. Nisam samo ja bio bitan, uradio sam sve što i ostali momci. Ovo mi je bio treći trening za danas pošto sam već ranije dva odradio - rekao je Asmir Kolašinac za naš portal. 

Podsetimo, Asmir Kolašinac je proslavljeni srpski bacač kugle, osvajač zlatne i srebrne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu i bronzane na otvorenom, kao i bivši nacionalni rekorder u dvorani. Na velikoj sceni pojavio se na Igrama 2008. u Pekingu i od tada skoro da nije propustio nijedno od najvažnijih takmičenja. U bogatoj kolekciji odličja posebnim sjajem sijaju bronza na Evropskom prvenstvu na otvorenom (Helsinki, 2012), zlato na kontinentalnom šampionatu u dvorani (Geteborg, 2013) i srebro dve godine kasnije u Pragu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Djura

04.03.2024 13:52

Ceo Kolasin je ponosan na tebe!