MUŠKARCI NEK POČNU DA PRATE GOLF: Vrela plavuša u SEKSI kostimu koji sve otkriva namešta lopticu (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već mnogo puta smo je videli u "vrućim" izdanjima.

MUŠKARCI NEK POČNU DA PRATE GOLF: Vrela plavuša u SEKSI kostimu koji sve otkriva namešta lopticu (VIDEO)

Foto: Instagram/_paige.renee

Pejdž Spiranak

Pejdž Spiranak: Višestruki talenat i na terenu i van njega

Pejdž Spiranak, popularna ličnost na društvenim mrežama sa skoro četiri miliona pratilaca na Instagramu, poznata je po svojim golferskim savetima i glamuroznim objavama. Nedavno je na svoj profil postavila snimak na kome se vidi kako postavlja lopticu na tlo dok nosi usku golf opremu, da bi zatim prešla na scenu na kojoj nosi pufnasti bikini top. Ovo je oduševilo njene fanove, koji su komentarisali da je "prelepa", "oduzima dah" i da vole oba njena aspekta.


Uspešna Karijera na Društvenim Mrežama

Bivša profesionalna golferka, Spiranak je uspela da izgradi izuzetno uspešnu karijeru kao influenserka, model i internet ličnost. Na nedavnom događaju "SI Invitational", ekskluzivno je izjavila za "SunSport" da je oduševljena što vidi nove ljude kako je prate njenim primerom. "Neopisivo je laskavo što svi vide put koji sam ja prešla i bili veoma uspešni u tome, i žele da urade isto", rekla je ona.

Inspiracija za Druge Influenserke

Neki od njenih kolega, poput Bri Teresi, Grace Charis, Waiyi Chan i Karin Hart, takođe su postali popularni na mrežama objavljujući sličan sadržaj kao Spiranac. Za Maxim-ovu "Najseksi ženu 2022", ovo označava ostvarenje jednog od njenih prvobitnih ambicija - privlačenje više žena u sport. "Kada sam počela sa ovim, bila sam prva i nije postojao put, pa sam morala sama da shvatim kako to da postignem", rekla je i potom dodala: "Moj krajnji cilj sa svim ovim bio je da učinim golf prijatnijim i da privučem više žena u ovaj sport." - završila je Spiranak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading