ŠTA SE OVO DEŠAVA? Preminuo slavni trener! Imao je samo 33. godine!

Autor:

Sport

27.02.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se odmah oglasio saopštenjem.

ŠTA SE OVO DEŠAVA? Preminuo slavni trener! Imao je samo 33. godine!

Foto: printscreen/Twitter

Hokejaški klub Koventri blejz potvrdio je vest o smrti pomoćnog trenera Dejlija Kina u 33. godini.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Koventri blejz je potresen vestima o smrti pomoćnog trenera Dejlija Kina, poznatog kao Kino, koji je preminuo u ponedeljak dok je boravio u Škotskoj. Kino (33 godine), bio je neizostavan deo tima Blejza od 2018. godine i čitavoj organizaciji je šokantna vest o njegovoj preranoj smrti. Naše misli su sa Kinovom porodicom, decom i brojnim prijateljima u ovim veoma tužnim trenucima. Znamo da će ova vest biti teška za mnoge, i ljubazno molimo sve koji se bore da potraže neophodnu podršku - stoji u objavi Koventrija.

 

 

Reprezentacija Velike Britanije u hokej na ledu takođe je uputila dirljivu oproštajnu poruku Kinu:

- Nacionalni timovi i Hokejaški savez Velike Britanije su potreseni vestima o smrti trenera Dejlija Kina ove nedelje. Naše misli i saučešće su sa njegovom porodicom, prijateljima i saigračima. Dejli je bio omiljen lik u celokupnom britanskom hokeju, mnogo voljen od svih širom zemlje, posebno u timu Velike Britanije i njegovom klubu Coventri Blajzu. Dejli je imao pozitivan uticaj na svakoga koga je upoznao i osvetlio je prostor svojim duhom i humorom. Počivaj u miru Dejli, nikada te nećemo zaboraviti - piše u saopštenju Britanaca.

Kin je postao trener Koventrija 2018. godine i ujedno pomoćnik u muškoj reprezentaciji Velike Britanije tokom jula 2020.

Pomogao je timu da osvoji dve srebrne medalje 2020. i 2023. godine, kao i bronzana odličja 2022. i ranije ove godine. Pre nego što je započeo trenersku karijeru, Kin se proslavio igrajući za Solvej Šarkse i Kilmarnok Storm.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading