UŽASAN VIKEND ZA GROBARE: Posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća, navijači Partizana još jednom RAZOČARANI!

Autor: P. Z.

Sport

18.02.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda uspešnija ovih dana od večitog rivala.

UŽASAN VIKEND ZA GROBARE: Posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća, navijači Partizana još jednom RAZOČARANI!

Foto: Starsport

Grobari

Rukometni večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana odigran je u okviru 16. kola Superlige Srbije, a  završen je nerešenim rezultatom 31:31.

S obzirom na to da crno-beli ove sezone imaju bolje rezultate od najvećeg rivala i da su bili apsolutni favoriti uoči derbija, može se konstatovati da je remi novi veliki udarac za navijače "parnog valjka", nakon poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda je dominirala u prvom delu igre, uspevajući da stekne prednost od četiri gola u nekoliko navrata, ali crno-beli su dobrom defanzivnom igrom preokrenuli rezultat u svoju korist, vodeći sa 16:15 na poluvremenu.

Drugo poluvreme donelo je osetne oscilacije u igri oba tima, sa rezultatom koji se uglavnom kretao sa po gol ili dva prednosti na obe strane. Uzbudljiva završnica meča kulminirala je golom Zvezde iz sedmerca, što je dovelo do konačnog rezultata od 31:31.

Naredno kolo će doneti nove izazove za obe ekipe. Partizan će se suočiti sa kragujevačkim Radničkim, dok će Zvezda putovati u goste Ubu. Partizan se posle ovog kola nalazi na četvrtom mestu sa deset pobeda, četiri poraza i dva remija. Na drugoj strani, crveno-beli su pozicionirani na šestom mestu sa duplo više poraza od večitog rivala, sedam pobeda i jednim remijem (upravo ovim u derbiju), te će morati žestoko da se bore ukoliko žele da izbore mesto u plej-ofu. 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading