SVE OČI UPRTE U ATLETSKU KRALJICU! Ivana ŠPANOVIĆ DOMINIRA, iako ne skače!

Autor: M. M.

Sport

13.02.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održava se "Belgrade Indoor Meeting".

SVE OČI UPRTE U ATLETSKU KRALJICU! Ivana ŠPANOVIĆ DOMINIRA, iako ne skače!

Foto: Tanjug

"Belgrade Indoor Meeting" održava se danas u Atletskoj dvorani na Banjici, a učestvovuje 160 takmičara iz preko 44 zemlje.

Glavne zvezde su Tom Volš, Alisa Šmit, Milica Gardašević, Asmir Kolašinac i drugi, dok najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ne nestupa na ovom takmičenju zbog oporavka od povrede. Ali, srpsku atletsku kraljicu to nije sprečilo da se pojavi na Banjici i privuče veliku pažnju. Kao po običaju.

Ivana je bila u društvu trenera Gorana Obradovića i Biljane Topić, a srdačno se pozdravila i sa brazilskom atletičarkom Letisijom Oro Melo.

Španovićevoj je nedavno Olimpijski komitet Srbije uručio nagradu za najbolju sportiskinju godine.

- Goran Obradović i ja smo za svih ovih 14 godina uspeli da oživimo mnogo snova i mislim da je ostalo još u nama još nekoliko meseci da ostvarimo naš najvažniji san u Parizu i da završavamo ovu priču polako. Ponosna sam što sam ovde četvrti put, prvu nagradu sam dobila još 2011. godine. Želim da se duboko naklonim svim svojim sportskim prethodnicima koji su pronašli mesto u ovom hramu sporta u Olimpijskom komitetu Srbije i što su nam pomogli da i mi možemo da sanjamo velike snove i da im se približimo. Olimpijske igre su ubrzo, samo želim lake dane junacima, nema lakih pobeda, ali ima velikih bitki. Srećno svima, hvala vam puno i živeli - poručila je Ivana tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading