KARIJERA DOVEDENA U PITANJE! Reprezentativac Srbije se PROBUDIO i ostao bez 30 odsto mišića! Misteriozna BOLEST učinila svoje!

Autor:

Sport

12.02.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je neizvesno da li će se uopšte vratiti na teren.

KARIJERA DOVEDENA U PITANJE! Reprezentativac Srbije se PROBUDIO i ostao bez 30 odsto mišića! Misteriozna BOLEST učinila svoje!

Foto: Starsport

Nema kraja malerima za Stefana Dodića! Još od starta njegove karijere, mladog srpskog rukometaša prate povrede. Zbog njih je propustio nekoliko važnih takmičenja i utakmica, dok ga je sada zadesio novi peh.

Najveći biser srpskog rukometa je preko noći zadobio misterizonu bolest, zbog koje je preko noći ostao bez 30 odsto mišića.

- Dodić je ustao jutros i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Zaista sam šokiran i ceo dan sam nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio je moja velika želja i prethodnih godina. Bio sam u šoku kada me je nazvao kondicioni trener i saopštio mi to. Znam da ćemo svi u klubu da učinimo sve, da ćemo da obiđemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno da nije bila prava dosad. Dobio je zeleno svetlo da igra i.. - rekao je trener Vojvodine Boris Rojević.

Foto: Starsport

Stefan Dodić

Kako je naglasio, verovatno i budući selektor A reprezentacije, veoma je upitno kada i da li će uopšte Dodić da se vraća na teren.

- Ne znam šta će biti s njim i njegovom karijerom - predočio je trener Vojvodine.

Dodić je 2021. godine debitovao za prvi tim Metalurga iz Skoplja, a u karijeri je igrao i za Aerodrom, Ohrid, Vardar, Vive Kjelce, Zagreb i Celje. Najmlađi je strelac u istoriji Lige šampiona.

Sa juniorskom reprezentacijom Srbije je osvojio bronzu na U20 Evropskom prvenstvu 2022. godine u Portugaliji. Tada je proglašen i za MVP ovog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading