TRAEDIJA! Ubijen mladi košarkaš (17)! Nožem ga IZBO petnaestogodišnji dečak!

Autor:

Sport

12.02.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične vesti dolaze iz Nemačke.

TRAEDIJA! Ubijen mladi košarkaš (17)! Nožem ga IZBO petnaestogodišnji dečak!

Foto: Republika

Jeziva informacija stiže iz Nemačke, gde se dogodilo ubistvo mladog 17-godišnjeg košarkaša Volodomira Jermakova. Zločin je počinjen u gradu Oberhauzenu, a sločin je izvršio dečak od 15 godina!

Napadači su pobegli sa lica mesta, ali ih je policija na osnovu snimaka brzo identifikovala i uhapsila. Ubica je višestruki prestupnik, a ovo mu nije prvi napad.

 

 

Košarkaš je sa saigračem Artjomom Kozačenkom išao na železničku stanicu, da bi ih u međuvremenu na ulici presrela grupa mladića, koja ih je prvo vređala bez razloga, a onda i fizički napala. Onda je zločinac izvadio nož i izbo Volodomira Jermakova, koji je bio član ART Džajantsa.

Policija je napadače identifikovala preko sigurnosnih kamera koje su postavljene u blizini, a kasnije se ispostavilo da je ubica višestruki prestupnik i da mu ovo nije bio prvi napad.

- Kako bi izbegao rat u zemlji rođenja, preselio se u Dizeldorf u julu 2023. godine gde je pronašao novi dom. Volodimir je bio veoma popularan među trenerima, saigračima i prijateljima i ostat će upamćena mlada osoba čiju je svakodnevicu karakterisala čista životna radost i sportska ambicija - stoji na zvaničnoj stranici ART Džajantsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading