TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U MARTU: Za njih se sve loše OVOG datuma završava, ZVEZDE su na njihovoj strani!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte da li ste među njima.

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U MARTU: Za njih se sve loše OVOG datuma završava, ZVEZDE su na njihovoj strani!

Foto: shutterstock

Ako nekome ova godina nije baš najbolje počela, tu je mart mesec koji će mnogo toga moći da popravi. 

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u martu

Republika

Foto: shutterstock

U martu će vreme biti na njihovoj strani

Riba 


Mart, mesec promena i novih početaka, donosi Ribe u centar pažnje astrologa. Kako Sunce u Ribama stimuliše maštu, ovo je vreme kada se Ribe mogu podesiti na uspeh kroz vizualizaciju. Očekuje ih proljeće puno promena, a najbolje vreme za početak novog poglavlja je za vreme Punog Meseca Crva u martu. Finansijska situacija će im omogućiti da ostvare svoje planove, pa čak i ulože u sebe, što će se isplatiti u budućnosti. Međutim, Venera u Vodoliji može izazvati nelagodnost i terati Ribe da se odreknu nekih navika, ali će ih istovremeno podstaknuti da žive na nov način. Sredinom meseca očekuju ih zanimljivi događaji i učešće u obećavajućim projektima, a pod uticajem Merkura u Ovnu, Ribe će poželeti da postanu centar svemira. Kraj marta donosi proljećnu vrevu koja će oterati melanholiju i doneti mnogo zabave i poseta, a Ribe će se pokazati kao pravi borci, spremni da se izbore sa izazovima.

Strelac 

Pun Mesec u martu donosi Strelčevima nezaboravne trenutke sreće u ličnom životu, podstičući ih da podignu svoje veze na viši nivo. U poslu će osećati dodatnu energiju i podršku sudbine, što će ih naterati da se posvete svojim hobijima. Međutim, uticaj Venera u Vodoliji može ih navesti na sumnjive avanture i izazvati nedostatak samopouzdanja u nekim oblastima. Sredinom meseca, prolećno raspoloženje će ih obasjati, ali će ih istovremeno podstaknuti da budu oprezniji sa novcem i da se čuvaju impulsivnih odluka. Kraj marta donosi pozitivan završetak meseca, sa lakoćom i obnavljanjem, a Strelčevi će biti u potrazi za harmonijom, pokušavajući da ugađaju sebi i drugima.

Vodolija 


Mart donosi Vodolijama nadu za najbolje, uz stabilnu finansijsku poziciju koja im omogućava da ostvare svoje snove. Početak meseca ih može odvesti van uobičajenih dužnosti, sa mogućnošću putovanja i sticanja novih iskustava. Sredinom meseca, Vodolije će morati da donesu odluke sa dugotrajnim posledicama, posebno u vezi sa stambenim pitanjima. Kraj marta donosi postignuća zahvaljujući ličnom naporu i podršci uticajnih osoba, uz naglašenu podršku Marsa u Ribama koji nosi energiju dobrote i saosećanja. Takođe, proročki snovi će im nositi informacije o budućnosti, a vizualizacija će biti ključna za aktiviranje podsvesti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading