GROBARI U EKSTAZI! Partizan doveo NAJVEĆE pojačanje!

Autor:

Sport

07.02.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je potpisan ugovor sa reprezentativcem Srbije.

GROBARI U EKSTAZI! Partizan doveo NAJVEĆE pojačanje!

Foto: Starsport

Rukometaši Partizana imali su promenjive rezultate u prethodnom delu sezone, pa sa daleko većim očekivanjima ulaze u nastavak iste.

Crno-beli su trenutno treći s 21 bodom, sedam manje od vodećeg tandema Vojvodine i Metaloplastike, a klub iz Humske gaji visoke ambicije i u Kupu Srbije, gde želi da osvoji trofej, zbog čega je u međuvremenu angažovao nekolicinu proverenih imena.

Posle nekadašnjeg reprezentativca Srbije Nemanja Obradovića (stigao iz mađarske Tatabanje), koji će debi u zvaničnom mečevima za crno-beli imati večeras (19.00) u Kragujevcu protiv Radničkog u četvrtfinalu Kupa Srbije, vicešampion naše zemlje je doveo još jedno pojačanje. U pitanju je iskusni pivotmen, 27-godišnji Stefan Šaponjić.

Foto: RK Partizan

Stefan Šaponjić

Nekoliko sezone je igrao u Izraelu, počeo je novi šampionat na Ubu, a pre toga je branio boje Dinama, Obilića, Crvene zvezde i Novog Pazara. Dobre igre u redovima debitanta u elinom rangu, 54 gola na 14 utakmica, bile su mu preporuka za dolazak u crno-beli tabor gde će da pojača konkurenciju na crti Ivanu Mićiću i grčkog kružnom napadaču Jorgosu Markatatosu.

Najveće pojačanje Partizana u drugom delu sezone treblo bi da bude povratak na teren kapitena Nikole Zečevića. On je proteklog leta doživeo tešku povredu kolena u četvtfinalnom meču juniorskog SP sa Farskim Ostrvima u Berlinu. Operisan je u avgustu, dobro se oporavljao. Osetio je teren pre desetak dana na Memorijalu Vuk Roganović gde je Partizan bio najbolji, pa bi trebalo da bude uzdanica Đorđa Ćirkovića u nastavku sezone.

Klub iz Humske je obezbedio izlazak u Evropu naredne sezone, a za mesto u finalu plej-ofa boriće se, po svoj prilici, sa Metaloplastikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading