PLJUŠTE OSTAVKE! Posle selektora Srbija ostala i bez prvog OPERATIVCA!

Autor:

Sport

31.01.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadni odlazak sa visoke funkcije.

PLJUŠTE OSTAVKE! Posle selektora Srbija ostala i bez prvog OPERATIVCA!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je neuspeh na nedavno održanom Evropskom prvenstvu, pošto je eliminisana već u grupnoj fazi takmičenja.

"Orlovi" su ispali u konkurenciji Islandom (29:29), Mađarska (27:28) i Crne Gore (29:30), posle čega je Rukometni Savez Srbije odlučio da raskine saradnju sa selektorom Antonijem Tonijem Đeronom.

Ipak, tu se ne završava sa odlascima iz Saveza, pošto je potpuno neočekivano podneo ostavku i dosadašnji generalni sekretar RSS Svetozar Stanković. Upravni odbor na sutrašnjoj sednici treba da donese odluku o novom prvom operativcu saveza.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Brković

Kako prenosi "MaxBet Sport", to bi trebalo da bude Aleksandar Brković. Nekadašnji trener Partizana je do sada obavljao funkciju tim menadžera reprezentacije Srbije.

Ostaje da se sačeka zvanično saopštenje RSS, ali po svoj prilici posledice loših rezultata sa šampionata Evrope, ostavljaju duboke posledice.

Podsetimo, titulu na EP je osvojila reprezentacija Francuske koja je u dramatičnom finalu i produžetku bila bolja od selekcije Danske 33:31.

Inače, bronzana medalja je pripala selekciji Švedske, oni su u borbi za treće mesto pobedili domaćina Nemačku 34:31.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading