SKANDAL U PRIŠTINI: Tzv. kosovska policija upala u AMBULANTU i uhapsila SRPSKO OSOBLJE!

Autor:

Vesti

31.01.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takozvana kosovska policija upala u ambulantu u Prištini

SKANDAL U PRIŠTINI: Tzv. kosovska policija upala u AMBULANTU i uhapsila SRPSKO OSOBLJE!

Foto: Printskrin/youtube


Tzv. kosovska policija izvršila je upad u objekat koji preostali Srbi u Prištini koriste kao ambulantu, prenosi Kosovo Online. Ova akcija je izazvala zabrinutost među lokalnim stanovništvom, a detalji o razlozima ove akcije još uvek nisu potpuno jasni.

**Policija prisutna unutar i ispred ambulante**

Prema informacijama, policija se nalazi i unutar ambulante i ispred ulaza, dok se srpsko medicinsko osoblje Doma zdravlja Priština takođe nalazi u istom objektu. Nakon upada, medicinsko osoblje je odvedeno u policijsku stanicu koja se nalazi u istoj zgradi kao i ambulanta. Osim toga, jedno sanitetsko vozilo sa oznakama BG preusmereno je ka parkingu MUP-a, dodatno podstičući spekulacije o motivima ove akcije.


**Neizvesnost oko cilja akcije**

Iako su detalji ove akcije još uvek ograničeni, lokalno stanovništvo i zajednica sa posebnim potrebama izražavaju zabrinutost zbog ovog događaja. Situacija je i dalje u razvoju, a javnost očekuje dalje informacije o ciljevima i posledicama ovog upada.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će biti jasnijih informacija o motivima i posledicama ove akcije kosovske policije u Prištini.

(Kosovo Online)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading