IVANA ŠPANOVIĆ UŽIVA: Konačno OTKRILA SA KIME provodi vreme!

Autor:

Sport

26.01.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provode zajedno sunčan dan.

IVANA ŠPANOVIĆ UŽIVA: Konačno OTKRILA SA KIME provodi vreme!

Foto: Starsport

Ivana Vuleta

Srpska atletičarka Ivana Španović priprema se za novu sezonu koju bi volela da kruniše zlatom na Olimpijskim igrama u Parizu. 

Nakon razvoda, objave na Instagramu su sve češće, a danas je osvanulo nekoliko novih.

Španovićeva se pohvalila da danas provodi vreme sa majkom.

Republika

Foto: Instagram/ivanaspanovic

Instagram "stori" Španovićke

- Koliko-toliko ličimo - napisala je atletičarka uz hešteg "mama".

Vi procenite sami da li liče.

Takođe, da život sportista predstavlja veliki napor i van terena pokazula je drugom objavom naša najbolja atletičarke na društvenoj mreži "Instagram". 

Naime, Ivana se požalila fotografijom kako je dva puta bila dužna da radi kontrolu na nedozvoljene supstance, ili takozvani doping test, u samo nedelju dana. 

Najbolja atletičarka Srbije je prethodne godine postala šampion sveta, dok će 2024. pokušati da osvoji i zlato na Olimpijskim igrama. Trenutno ima oko vrata bronzu iz Ria, a pored Olimpijskih igara, uspela je da se okiti na svim većim takmičenjima u svom sportu. Samo neki od njenih uspeha su tri zlata na Svetskim prvenstvima, pet zlata na Evropskim prvenstvima, pet zlata u dijamantskoj ligi, kao i veliki broj nagrada u mlađim kategorijama, kao i onih za drugi ili treći plasman. Ukoliko ovako nastavi, zacementiraće svoje ime u analima sporta, ne samo atletike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading