NA OVO SE ČEKALO DECENIJU! Mihael Šumaher se konačno POJAVLJUJE u javnosti, povod je nikad LEPŠI!

Autor:

Sport

20.01.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo zdravstveno stanje se i dalje drži u striktnoj tajnosti.

NA OVO SE ČEKALO DECENIJU! Mihael Šumaher se konačno POJAVLJUJE u javnosti, povod je nikad LEPŠI!

Foto: www.profimedia.rs

Proslavljeni pilot Formule 1, Nemac Mihael Šumaher, je pre deset godina doživeo stravičnu nesreću na skijanju, posle koje je upao u komu i od tada se ne pojavljuje u javnosti.

Popularni "Šumi" se još uvek nije opravio od posledica nesreće u francuskim Alpima, a porodica o njegovom stanju, pod striktnoj tajnosti drži njegovo zdravstveno stanje.

Ono što je u javnosti poznato jeste da se nakon višemesečne kome i brojnih terapija, nalazi u kući na Ženevskom jezeru, gde o njemu brigu vode najbolji lekari i porodica, a osim njih i najužeg kruga prijatelja, niko nije video Mihaela posle tog kobnog dana.

Međutim, iz Nemačke su stigle najnovije informacije, prema kojima bi Šumaher uskoro mogao da se nađe u javnosti i to na venčanju svoje ćerke!

Foto: Profimedia

Mihael i Korina Šumaher

Preciznije, Đina-Marija Šumaher planira da stane pred oltar sa izabranikom Janom Betkeom, a veliko slavlje će se najverovatnije odigrati na Majorci, gde porodica legendarnog vozača Formule 1, poseduje vilu.

Iako se spekuliralo da je vila na prodaju, kako bi se obezbedio dodatan novac za lečenje Mihaela, najnovija vest koja je procurila u nemačkim medijima jeste da bi porodica uskoro mogla da se preseli na špansko ostrvo!

Budući da je sve u vezi Šumahera pod velikom misterijom, tako i italijanski "Korijere delo Sport" prenosi da se Mihael već nalazi u tj vili, pa da će se i čitava ceremonija venčanja odigrati prema njegovim mogućnostima, a najavljuje se najveće obezbeđenje na venčanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading