ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE POSLAO PISMO ALEKSANDRU VUČIĆU: VELIKA zahvalnost predsedniku Srbije!

Autor:

Sport

15.01.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odbojka u poslednjih deset godina uživa status kakav nikad pre toga nije imala"

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE POSLAO PISMO ALEKSANDRU VUČIĆU: VELIKA zahvalnost predsedniku Srbije!

Foto: OSSRB

Odbojkaški savez Srbije poslao je pismo predsedniku Srbije u kom mu se zahvaljuje za sve učinjeno za razvoj tog sporta u našoj zemlji.

U pismu se kaže:

- Uvaženi predsedniče, gospodine Vučiću,

dozvolite nam da u ime Odbojkaškog saveza Srbije, svih odbojkašica i odbojkaša, klubova i udruženja izrazimo nemerljivu zahvalnost koju Vam dugujemo za sve što ste poslednjih godina učinili za naš sport. Odbojka u Srbiji u poslednjih desetak godina uživa status kakav nikada pre toga nije imala.

Republika

Foto: Foto: OSSRB

Aleksandar Vučić i odbojkašice Srbije

Obraćamo Vam se ne samo kao instituciji predsednika Republike, već pre svega kao čoveku, velikom ljubitelju i poznavaocu sporta, koji je nebrojeno puta pokazao razumevanje za probleme sa kojima se susrećemo mi, sportski radnici, u nastojanjima da naše nacionalne selekcije, naši klubovi i sportisti, imaju najbolje moguće uslove za rad i obavljanje svojih aktivnosti.

U godini kada Odbojkaški savez Srbije obeležava jubilej „100 godina odbojke u Srbiji“, zahvaljujući isključivo Vašoj inicijativi, ubrzano se radi na izgradnji odbojkaškog trenažnog centra, koji će ispuniti san svih pređašnjih generacija.

Uveravamo Vas gospodine predsedniče da će Odbojkaški savez Srbije u ovoj Olimpijskoj godini, kao i uvek učiniti sve što je u njegovoj moći i nadležnosti na unapređenju odbojke, i dati sve od sebe da u svet pošaljemo slike koje će nas sve zajedno učiniti ponosnim.

Uvaženi gospodine predsedniče, obećavamo da ćemo ostati privrženi zajedničkom cilju, a to je dobrobit i uspeh Srbije na svim poljima.

Uz naše nabolje želje, još jednom Vam se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo – stoji u pismu koje su potpisali Đula Mešter, predsednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (21)

Loading
Jelena

15.01.2024 18:05

Srbija puno ulaže u sport to dokazuje i ovo pismo zahvalnosti odbojkaška saveza Vučiću.

Jelena

15.01.2024 18:07

Hvala odbojkaškom savezu na ovako lepom pismu zahvalnosti Vučiću.

Jelena

15.01.2024 18:08

Zahvaljujući Vučiću koji ulaže u našu odbojku ti je sad cenjen sport za razliku od pre 15 godina.

Jelena

15.01.2024 18:10

Odbojka danas u Srbiji ima skroz drugu dimenziju od kako je Vučić pomaže ovaj sport.