BORKO STEFANOVIĆ SE MALO POGUBIO! Prvo pričao jedno, sada potpuno promenio ploču - kaže da nisu imali kontrolore na izborima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.01.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko gubi, ima pravo da se ljuti!

BORKO STEFANOVIĆ SE MALO POGUBIO! Prvo pričao jedno, sada potpuno promenio ploču - kaže da nisu imali kontrolore na izborima! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Borko Stefanović, visoki funkcioner SSP Dragana Đilasa, tvrdi da opozicija nije imala kontrole na izborima, a pre samo mesec dana hvalili se da ih svuda imaju po tri!

Borko Stefanović - Srbija protiv nasilja:

- Naša lista nije imala kontrolore ni u jednom selu u okolini Pirota i tamo smo dobili nula glasova - rekao je Stefanović. 

Ipak, pre nešto više od mesec dana Borko je pričao nešto sasvim drugo: 

- Srbija protiv nasilja imaće 25.000 kontrolora na 8.300 biračkih mesta - slavodobitno je tada izjavio Stefanović.  

 

 

Podsetimo, na izborima 17. decembra je bilo 8.273 biračkih mesta, tako da su imali u proseku po tri kontrolora za svako biračko mesto u Srbiji, osim ukoliko nisu tada slagali kada su se hvalili brojem kontrolora. Ono što je sigurno, ili su slagali tada, ili su slagali sada. Vidimo da su Đilasovci posvađani sa sopstvenim mislima i da tolika količina laži neminovno dovodi do toga da iste osobe daju izjave koje su međusobno suprotstavljene jedna drugoj. 

Najmanje prigovora u istoriji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je spekulacije o nameštanju parlamentarnih izbora, rekavši da su oni potpuno čisti, do sada najčistiji i najpošteniji izbori.

"U Beogradu nemaju primedbu ni na jednom zapisniku. Zato što su očekivali pobedu, znaju da je sve bilo fer i čisto i znaju da su bili fer rezultati. Gde bi oni 40.000 glasača iz Republike Srpske, što ste obmanjivali javnost? Na kraju ih nije bilo ni 6.000, taman onoliko koliko ih je bilo u njihovo vreme kada su im dali dvojno državljanstvo i mogućnost da glasaju, tad je bilo 4.500", dodao je on.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Ana

15.01.2024 14:22

Borko je odavno izgubio kompas jer ne može da se pomiru sa porazom a ne zna ništa smisleno da kaže.

Putnik

15.01.2024 14:45

Nije se Borko pogubio, on je takav od kada se bavi politikom. Hodajući klovn koga sprdaju ovi njegovi iz stranke, a kamoli ostali. Ali Borko je u jednom trenutku bio deo vlasti i lično vodio pregovore sa Prištinom što bi trebalo sve da nas zabrine.

Sava

15.01.2024 14:47

Opozicija vise ne zna sta prica.

Anka

15.01.2024 14:54

Stefanović je odavno prolupao i ne znam ko još njega može da shvata za ozbiljno! Čovek je presmešan!