JEZIVO! Svetski šampion lišio ŽIVOTA svoju suprugu! Isplivali ŠOKANTNI detalji o svirepom UBISTVU!

Autor:

Sport

01.01.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica u biciklističkom svetu.

JEZIVO! Svetski šampion lišio ŽIVOTA svoju suprugu! Isplivali ŠOKANTNI detalji o svirepom UBISTVU!

Foto: www.profimedia.rs

Svet biciklizma potresla je vest da je supruga dvostrukog svetskog šampiona Roana Denisa pronađena mrtva pokraj puta, a novi detalji tragičnog događaja su šokantni.

Istraga je, naime, pokazala da je upravo 33-godišnji Australijanac ubio svoju suprugu pošto ju je dan pre Nove godine pregazio i to namerno!

Ispostavilo se da Melisa Hoskins nije samo udarena automobilom i pregažena, nego i vučena nekoliko metara porodičnim kamionetom.

Pregledom vozila i uzetim otiscima prstiju pokazalo se da se nesrećna žena držala za haubu automobila u pokušaju da se izbori za život.

 

 

Nakon strašnog događaja teško povređena Melisa ostavljeno je uz put, gde ju je pronašao vozač kamiona.

OVa 32-dišnjakinja je od zadobijenih povreda preminula u bolnici, a Denis je optužen za izazivanje smrti opasnom vožnjom.

Policijska istraga je tek u početnoj fazi, a izvesno je da kako bude odmicala optužbe protiv njega bi mogle da budu sve sve teže.

Denis je bio šampion sveta u biciklizmu 2014. i 2015, a u individualnoj konkurenciji ima i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2012.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading