MALIŠANI ODUŠEVLJENI! Beogradski sajam sporta održan na Vračaru, Voždovcu i Rakovici!

Autor:

Sport

20.12.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki potez Sportskog saveza Beograda.

MALIŠANI ODUŠEVLJENI! Beogradski sajam sporta održan na Vračaru, Voždovcu i Rakovici!

Foto: Sportski savez Beograda

U okviru Beogradskikh sajmova sporta, u organizaciji Sportskog saveza Beograda a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, a preko Sekretarijata za sport i omladinu u toku novembra su održani sajmovi na Vračaru, Voždovcu i Rakovici.

Sajam u SC „Vračar" je otvorio Dragi Lukić, član Veća u GO Vračar koji je prisutnoj deci, kao bivši učitelj dao savete o važnosti bavljenja sportom.

- Zdrava deca, zdrava mladost, zdravi đaci. Da bi bili najbolji đaci morate biti i sportisti. Redovno izvršavajte svoje obaveze i probajte što više sportova - poručio je Lukić.

Sajam su posetila deca OŠ „NH Siniša Nikolajević" i OŠ „Jovan Miodragović".

Sajam u SRC „Rakovica" je otvorio Aleksa Đorđević, šef Kancelarije za mlade GO Rakovica koji se deci obratio rečima da veruje da se među njima kriju budući šampioni i istakao da je Rakovica poznata po velikom broju uspešnih i realizovanih sportista.

Foto: Sportski savez Beograda

Beogradski sajmovi Sporta

Osam rakovačkikh osnovnih škola i 20 sportskih klubova je učestvovalo u programu Sajma, a najbolje plasirani u aktivaciji „Mali olimpijac" su ekipe OŠ „Kosta Abrašević", OŠ „ 14. oktobar" i OŠ „Ivo Andrić".

Sajam na opštini Voždovac bio je 15. u nizu Beogradskih sajmova sporta, u organizaciji Sportskog saveza Beograda, a uz suorganizaciju GO Voždovac, Sportskog saveza Voždovac.

Veliki broj školaraca pozdravio je naš proslavljeni sportista, reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Maksimović. Deci je poželeo zanimljiv sportski dan i istakao značaj bavljenja sportom. Učešće je uzelo više stotina učenika sa teritorije opštine Voždovac.

Školarcima je najinteresantnija bila aktivacija „Mali olimpijac" Olimpijskog komiteta Srbije. Prvo mesto je zauzela ekipa OŠ „Veselin Masleša", drugo OŠ"Vasa Čarapić", a treće mesto ekipa OŠ „Janko Veselinović". Sve tri ekipe su za svoje škole osvojile sportske rekvizite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading