KAKO ASMIN OVO TOLERIŠE?! Stanija spustila šorts u teretani, pa uključila kameru - usledio ŠOK!

Autor:

Zabava

20.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je pozirala u teretani, pa otišla korak dalje i počastila muški rod.

KAKO ASMIN OVO TOLERIŠE?! Stanija spustila šorts u teretani, pa uključila kameru - usledio ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, poznata po izvajanom telu, nedavno je izjavila da joj je njena prirodna pozadina obezbedila čitavo bogatstvo. Ova starleta već neko vreme uživa u Americi i redovno deli trenutke iz svog privatnog života, ali i provokativan sadržaj.

Fotografije Stanije često su na ivici erotike, a njene poze nikada nisu bile provokativnije, što muškom delu populacije nikada nije smetalo. Najnovija objava na Instagramu izazvala je totalnu pometnju, a mnogi su se zapitali šta li Stanija pokazuje na platformi za odrasle, odnosno OnlyFansu, ako je ovoliko provokativna na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević pozira u teretani

 

Dobrojevićeva je pozirala u teretani, a kako bi pokazala rezultate svakodnevnog treniranja, spustila je šorts i gotovo otkrila kompletno međunožje.

Kako je obnovila vezu sa Asminom Durdžićem, nije bilo jasno kako on toleriše Stanijino provociranje putem društvenih mreža, s obzirom da je Aneli Ahmić tvrdila da joj nije dozvoljavao ni fotografisanje u kupaćem kostimu.

Komentari su samo pljuštali, a mnogi smatraju da je Stanija preterala i da više nema granicu, dok drugi žele još, ali je to, čini se, dostupno samo korisnicima OnlyFans-a, odnosno onima koji su spremni da plate, kako bi videli određeni sadržaj.

- "Pričajte šta želite, Stanija je bomba", "Nije mi jasno da neki muškarac ovo toleriše", "Totalno neukusno", "Asminu sad svi zavide", "Stanija, pusti hejtere, ljubomora je užasna stvar"... - bili su samo neki od komentara putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

21.12.2023 08:49

Ona je samo u teretani i pokazuje ravan stomak. Ništa spektakularno, a ti što su šokirani neka brinu o svojim devojkama-ženama u rolkama što se po haustorima "sreću" sa komšijama i ostalim muškima.