ČEKANJE, HOTEL, AVION, AUTOBUS, PA PRAVO NA TEREN: Rukometaši Vojvodine proživljavaju pakao

Autor:

Sport

05.12.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani večeras gostuju Silkeborgu u EHF Ligi Evrope.

ČEKANJE, HOTEL, AVION, AUTOBUS, PA PRAVO NA TEREN: Rukometaši Vojvodine proživljavaju pakao

Foto: facebook.com/Dejan Berićrukometniklubvojvodina

Rukometaši Vojvodine igraju večeras odlučujući meč za prvo mesto F grupe EHF Lige Evrope na gostovanju Silkeborg, ali će bez obzira na rezultat Novosađani biti moralni pobednici zbog svega što im se izdešavalo na putu do Danske. Naime, ekspedicija crveno-belih iz Novog Sada je posle pet sati čekanja na aerodromu u Frankfurtu i noćenja u hotelu Maritim tek u utorak izjutra je poletela za Dansku i konačno u 10 časova stigla u Kopenhagen.

 

 

- Sačekao ih je autobus Silkebusa, u kojem su rukometaši mogli da se okrepe uz sendviče, vodu, čaj i kafu. Međutim, novi peh opet je zadesio Novosađane, kada su saznali da nekoliko prtljaga se zagubilo. To je dodatno uticalo na nervozu cele ekipe imajući u vidu da je pred njima još četiri sata puta do Silkeborga. Ugrubo računajući, rukometaši Vojvodine pre 16 sati neće stići na odredište, a u 18.45 časova je predviđena odlučujuća utakmica za prvo mesto u F grupi Lige Evrope - preneo je Dnevnik. 

Da problem bude veći, Evropska rukometna federacija nije imala sluha, i pored pristanka Silkeborga, da odloži utakmicu za sredu. Silkeborg - Vojvodina igra se u utorak od 18.45 časova.

Pobeda nad Silkeborgom donela bi Voši maksimalna četiri boda koje mogu da prenesu u narednu fazu takmičenja. U svakom slučaju, rukometaši Vojvodine napravili su već veliki korak pobedama u Ligi Evrope i obezbedili plasman među 16 najboljih ekipa drugog po kvalitetu takmičenja u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading