KAD NEKO KAŽE SRBIJA, TREBA DA USTANE! Evo ŠTA o USPESIMA naših sportista kaže TRENER SVETSKOG ŠAMPIONA! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala zemlja, ali ponosna i najuspešnija!

KAD NEKO KAŽE SRBIJA, TREBA DA USTANE! Evo ŠTA o USPESIMA naših sportista kaže TRENER SVETSKOG ŠAMPIONA! (VIDEO)

Foto: Nemanja Miščević

Kad govorimo o vrhunskom sportu, svi prvo vidimo rezultate. Lepo je osvojiti medalju, napraviti uspeh....Sportisti često postaju heroji zbog svojih rezultata, ali su i kritikovani i osporavani, kada isti izostane.

Ono što niko ne vidi je koliko rada, truda,treninga i odricanja je potrebno da bi se do vrhunskog rezultata stiglo.

Ljubiša Majdov otac je  i trener dva divna momka koji su Srbiji doneli pregršt medalja u džudou Nemanje i Stefana Majdova, a poslednji veliki uspeh bio je kada su zajedno bili na postolju na Evropskom prvenstvu 2023.

Govorio je ovaj divni čovek o uspehu svojih sinova, odricanjima, žrtvi, ali i pomoći zemlje Srbije, koja im je obezbedila uslove koji su najbolji na svetu.

Ovaj divni čovek(po profesiji policajac) magistar je sporta i trener džudoa, jedan od najboljih koje ovaj sport ima da ponudi.

- Kad neko kaže Srbija, treba da ustane! Što se tiče sporta, uslova sportskih koje daje, mi recimo, imamo sad trenutno najbolje uslove na svetu koji postoje - rekao je Majdov.

 

 

Ostaje nada da će uz pomoć države i predan i naporan dan porodica Majdov doneti još mnogo radosti srpskom narodu i sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading