PODRAŠČANIN O POHODU NA PARIZ: Hoćemo direktan plasman, ULOG I MOTIV su ogromni jer 12 godina nismo bili na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

02.10.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srednji bloker Srbije optimista.

PODRAŠČANIN O POHODU NA PARIZ: Hoćemo direktan plasman, ULOG I MOTIV su ogromni jer 12 godina nismo bili na Olimpijskim igrama!

Foto: Starsport

Odbojkaška reprezentacija Srbije u Tokiju igra na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre 2024. godine, a sredni bloker Marko Podraščanin je optimista.

"Plava četa" je u prvom kolu poražena od Turske sa 3:1, a potom je bila bolja od Tunisa, ubedljivo 3:0.

Izabranici selektora Igora Kolakovića iskoristili su slobodan dan u ponedeljak za trening u teretani, koja se nalazi u neposrednoj blizini dvorane Jojogi gde se igraju utakmice na turniru.

- Odradili smo teretanu da se vratimo fizički na puteve stare slave posle neočekivanog poraza od Turske. Odigrali smo juče jako dobru utakmicu protiv Tunisa. Osvojili smo tri važna boda, ne samo zbog ovog turnira, nego i zbog plasmana na rang listi FIVB. Očekuju nas izuzetno važni mečevi protiv Egipta i Finske. Očekujem dve pobede zato što smo došli ovde da izborimo direktan plasman na Olimpijske igre u Parizu - rekao je Podraščanin za zvaničan sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Prvo mesto na tabeli Grupe B kvalifikacija za Igre u Pariz dele Slovenija i SAD sa po šest osvojenih bodova.

- Veliki ulog je u pitanju, Igre su svake četiri godine. Mi 12 godina nismo bili na Olimpijskim igrama. Imamo veliku želju i motiv da izborimo plasman u Parizu. Očekuju nas veoma važne utakmice protiv Egipta i Finske. Želimo da sa što više pobeda i samopouzdanja uđemo u poslednja tri kola protiv izuzetno jakih protivnika - dodao je Marko Podraščanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading