ZALEČILI RANE: Igor Kolaković ZADOVOLJAN nakon TRIJUMFA!

Autor:

Sport

01.10.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo bolja partija..

ZALEČILI RANE: Igor Kolaković ZADOVOLJAN nakon TRIJUMFA!

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Tunis u 2. kolu kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu rezultatom 3:0 (po setovima 25:21, 25:16, 25:21).

Selektor Igor Kolaković bio je zadovoljan pruženom partijom svojih izabranika.

Republika

Foto: Starsport

Odbojkaši Srbije

 

- Dobili smo lekciju od Turske, ne možemo više da se vratimo u taj meč. Moramo da idemo dalje. Protiv Tunisa smo to i uradili. Isto tako više se ne možemo vraćati ni u ovaj meč koji smo dobili, moramo da mislimo na idućeg protivnika. Pobedom smo malo zalečili rane, ali je svakako pred nama još dosta posla - rekao je Kolaković.

Naredni protivnik je još jedna afrička selekcija Egipat.

- Za igrače će biti korisniji. Mislim da igranje dva dana zaredom iscrpljuje, ali fizički su spremni moji igrači. Tokom slobodnog dana imaće obaveze samo u teretani, pa nas čeka meč protiv Egipta. Moramo biti sa ovom energijom i sa ovim fokusom kao danas. Naravno, Tunis je slabiji protivnik od Turske, ali danas je osetno bilo drugačije na terenu, lakše smo igrali i lakše osvajali poene. Egipat je prvak Afrike, Tunis nije, to je svakako kvalitetnija ekipa od Tunisa, pa će nam trebati jedan kvalitet više za pobedu protiv njih, nego danas -zaključio je Igor Kolaković.

Nakon prvog trijumfa vratila se nada da ove kvalifikacije mogu biti uspešne. Meč protiv Egipta na programu je u ponedeljak od 6.00 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading