POTPUNO ZASLUŽENO! Angelina Topić nominovana za najbolju mladu atletičarku Evrope!

Autor:

Sport

22.09.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje glasanje, a za trofej se bori i srpska reprezentativka u skoku uvis.

POTPUNO ZASLUŽENO! Angelina Topić nominovana za najbolju mladu atletičarku Evrope!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Ni činjenica da je tek drugu sezonu u karijeri u seniorskim vodama, nije omela jednu od najboljih srpskih takmičarki u "kraljici sportova" Angelinu Topić da se ponovo nađe u konkurenciju za najbolju mladu atletičarku, pošto je nominovana od strane Evropske atletske federacije.

Najbolja srpska takmičarka u skoku uvis nominovana je za najbolju mladu atletičarku Starog kontinenta za 2023. godinu, posle fenomenalnih rezultata koje je postigla na dosadašnjim borilištima.

Podsetimo da je ćerka legendarnog Dragutina Topića u konkurenciji juniora postala evropska šampionka u Jerusalimu tokom avgusta, a nedavno je u Dijamantskoj ligi zauzela treće mesto u konkurenciji seniorki.

Osim toga, ove sezone je lider među takmičarkama do 20 godina pošto je preskočila 1.97. Treba napomenuti da je na Svetskom prvenstvu seniora u Budimpešti zauzela sedmo mesto, dok je na Evropskom prvenstvu u zatvorenom u Istanbulu na četvrtoj poziciji.

 

 

Glas za Angelinu možete dati lajkom na Instagram postu dole, kao i na Fejsbuk profilu Evropske atletske federacije ili retvitom na njihovom Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading