GROBARI, POŽURITE! Partizan PUŠTA još sezonskih ULAZNICA! Evo kada i kako možete do NJIH!

Autor:

Sport

22.09.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena euforija vlada za mečeve crno-belih.

GROBARI, POŽURITE! Partizan PUŠTA još sezonskih ULAZNICA! Evo kada i kako možete do NJIH!

Foto: Starsport

Iako je Partizan ostao bez prvog trofeja u sezoni, porazom u finalu AdmiralBet ABA Superkupa od Studentskog centra u Podgorici, navijači crno-belih u svoje ljubimce imaju ogromno poverenje.

To svedoči i podatak kojim tokom ide prodaja sezonskih ulaznica, a klub iz Humske može da se pohvali da je do sada prodao rekordnih 11.089 "sezonaca"!

Mnogi grobari ostali su bez dragocenog parčeta hartije, ali je uprava Partizana rešila da izađe u susret i takvim navijačima, pa je za njih obezbedila još dve hiljade ulaznica!

Republika

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Preciznije, danas od 15 časova svi fanovi regionalnog šampiona moći će da kupe hiljadu karata putem onlajna, preko Enfinitija.

Preostalih hiljadu ulaznica prodavaće se na blagajnama: Štark arene (sever), Doma omladine i Tržnog centra Rajićeva (prvi sprat).

Posle toga, crno-beli će kada se podvuče crta doći do cifre od 13.000 prodatih sezonskih ulaznica, čime će postaviti rekord u blistavoj klupskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading