PROKLETSTVO PARTIZANA: Crno-beli REDOVNO GUBE DOBIJENO! Evo ko im je sve "UKRAO" pobedu!

Autor:

Sport

21.09.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" ima problem sa "zatvaranjem" utakmice.

PROKLETSTVO PARTIZANA: Crno-beli REDOVNO GUBE DOBIJENO! Evo ko im je sve "UKRAO" pobedu!

Foto: Starsport

Nedović

Košarkaši Partizana izgubili su u finau Admiral Bet ABA Superkupa od Studentskog centra rezultatom 83:81, a ono što može da zabrine navijače uz poraz je to da su opet igubili praktično dobijen meč.

Dozvolili su izabranici Željka Obradovića rivalu seriju od 10:0 u poslednjih dva minuta meča, a čovek odluke bio je Borna Kapusta koji je trojkom doneo trofej svom timu.

Imao je Partizan napad za izjednačenje, ali su promašili zicer i ostali "kratkih rukava".

Nije prvi put da Partizan gubi neizvesnu završnicu, a setićemo se nekih neverovatnih poraza od prethodnih sezona.

PARTIZAN - BURSA

Košarkaši Partizana poraženi su 20.04.2022. pred 19.000 navijača u beogradskoj „Štark areni“ od turske Burse rezultatom 103:95 posle produžetka u osmini finala Evrokupa.

Partizan je imao plus pet u poslednjem minutu susreta, a nizom grešaka dozvolili su rivalu da se vrati. Džon Holand je pogodio sa sedam metara i odveo meč u produžetak gde su crno-beli ostali bez goriva i tako su šokantno poraženi.

BASKONIJA-PARTIZAN

Partizan se prošle sezone vratio u Evroligu nakon skoro decenije pauze, a u drugom kolu doživeo je jedan od najbolnijih poraza u istoriji na gostovanju španskoj Baskoniji rezultatom 103:96.

Partizan je imao plus pet u poslednjih 30 sekundi meča, a onda je na neverovatan način dozvolio Markusu Hauardu da šutne za tri poena u poslednjem napadu i tako donese svom timu produžetak.

Nisu pravili faul izabranici Željka Obradovića, a to ih je skupo koštalo.

PARTIZAN - ZVEZDA MERIDIANBET

Poraz koji je možda i najviše zaboleo crno-bele u prethodnoj sezoni je onaj u prvom večitom derbiju u Evroligi u istoriji rezultatom 76:73.

Vodio je Partizan tokom čitave utakmice, a Zvezda Meridanbet je držala priključak.

Ključni trenutak desio se na dve sekunde pre kraja utakmice, Nemanja Nedović je ostao sam u uglu, podigao se na šut i pogodio trojku za muk u hali i so na ranu Partizana.

Dobijali su košarkaši Partizana neke neizvesne završine kao onu protiv Fenerbahčea u gostima ili Anadolu Efesa u Beogradu, ali "zatvaranje" utakmice kada imaju veliku prednost i pobeda u izjednačenom meču ostaje im jedna od stvari na kojima treba da rade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading