SRPKINJE NE NAMERAVAJU DA SE ZAUSTAVE! Buša: Čehinje su NEZGODNE!

Autor:

Sport

19.09.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija zadržala maksimalan učinak na predolimpijskom turniru.

SRPKINJE NE NAMERAVAJU DA SE ZAUSTAVE! Buša: Čehinje su NEZGODNE!

Foto: OSSRB

Đovani Gvideti i odbojkašice Srbije

Ubedljivom pobedom nad selekcijom Kanade, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije napravila je iskorak ka Olimpijskim igrama, koje će se naredne godine održati u Parizu.

Stoga i ne čude osmesi na licima naših reprezentativki, a svoje viđenje meča dala je i Jovana Stevanović:

- Kanada je jedna odlična reprezentacija, koja iz godine u godinu napreduje. Ima iskusne igrače kao što je Aleksa Grej... Mi smo odigrale izvanrednu utakmicu od prvog do poslednjeg poena. U trećem setu je bilo padova koncentracije, malo nervoze... Nije radila video provera, bilo je svačega. Na kraju je najbitnije da smo pobedile. Odlično smo servirale, branile se, nisu imale šanse danas protiv nas - rekla je Jovana Stevanović.

Republika

Foto: Odbojkaški savez Srbije

Jovana Stevanović

Sledeći rival je reprezentacija Češke, s kojom se svetske šampionke sastaju u sredu od 10 časova.

- Kroz sve ove utakmice još od Evropskog prvenstva zaista su pokazale kvalitet, tako da nema mesta opuštanju... I protiv njih na Evropskom prvenstvu smo imale malih problema. Odlično se brane, napadaju, ekipa su koja ne odustaje. Treba da se spremimo, gledamo video - podvukla Stevanovićeva.

Značajan doprinos trijumfu učinkom na prijemu dala je Bianka Buša.

- Važna pobeda za nas, drago mi je što smo dobile maksimalnim rezultatom, jer smo igrale u 10.00 ujutru - zaista nezgodan termin. Uspele smo da ih poremetimo na prijemu, imale smo dobru taktiku servisa. To nam je olakšalo da se branimo i da blokiramo. Danas je stvarno funkcionisalo sve - prokomentarisala je za sajt OSS Bianka Buša i dodala:

- Sutra nas očekuje utakmica sa Češkom - sa njima smo igrali na EP. Nezgodna ekipa, bore se... Trebalo bi mi da pokažemo još bolju igru, jer iz utakmice u utakmicu stižu sve teži protivnici. Nadam se dobroj utakmici i pobedi - istakla je srpska reprezentativka.

Izabranice selektora Gvidetija imaju maksimalan učinak od tri pobede, pošto su prethodno sa po 3:0 savladale Ukrajinu i Meksiko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading