POTEZ KOJI JE OBIŠAO PLANETU! Ivana NIJE ŽELELA da slavi ZLATO u Judžinu! O gestu Vulete priča CEO svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska rekorderka osvojila peti put Dijamantsku ligu.

POTEZ KOJI JE OBIŠAO PLANETU! Ivana NIJE ŽELELA da slavi ZLATO u Judžinu! O gestu Vulete priča CEO svet! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ivana Vuleta

Uspela je Ivana Vuleta da po peti put postane šampionka Dijamantske lige! Srpska rekorderka je fenomenalnim skokom u šestoj seriji, izjednačila rezultat s Ese Brume (6,85 metara), koja je do tada bila na liderskom mestu, ali je u tom momentu svetska prvakinja imala bolji drugi skok.

Morala je Brume da skoči 6,78 metara ili više, da bi se vratila na prvu poziciju, ali nije mogla jer je bila povređena, pa je Vuleta, zasluženo, postala nova-stara šampionka u skoku udalj.

Srpka atletičarka je većinu vremena bila na drugom mestu, a posebno od kada je Ese Brume skočila 6,85 metara u trećoj seriji i zauzela vodeće mesto.

Ivana je u poslednjoj seriji došla do 6,85 metara, a imala je bolji drugi skok, te je preuzela prvu poziciju. Nigerijka je rešavala pitanje pobednice. Bilo joj je potrebno da skoči 6,78 metara ili više kako bi osigurala prvo mesto.

Ipak, Brume nije uspela da skoči zbog povrede, pa je heroina Ivana postala šampionka Dijamantske lige. Sedela je u suzama, a Ivana je bila prva koja je prišla da je zagrli i ohrabri. Pokazala je koliko ume da se nosi sa ovakvim situacijama i tek kasnije je došlo vreme za slavlje. 

Svaka čast za potez, koji je obišao ceo svet. Pokazala je Vuleta kako to rade pravi šampioni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading