DA SE NAJEŽIŠ: Grbić pokorio Evropu na poseban datum

Autor:

Sport

17.09.2023

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola plakao sa porodicom, brat Vladimir otkrio razlog za suze.

DA SE NAJEŽIŠ: Grbić pokorio Evropu na poseban datum

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkaši Poljske savladali su Italiju sa 3:0, po setovima (25:20, 25:21, 25:23), i tako postali i prvaci Evrope, a sa njima i srpski trener Nikola Grbić. On je uz suze proslavio svoju prvu trenersku titulu prvaka Evrope, koju je osvajao kao igrač, a posebno je emotivan bio dok je slavio sa porodicom uz koju je zagrljen lio suze.

 

 

Nikola je posebno bio emotivan zbog jednog neverovatnog podatka, a koji je otkrio njegov  brat Vladimir Grbić, takođe legendarni srpski odbojkaš. Vanja je objavio fotografiju na kojoj se nalazi i njihov otac Miloš koji je preminuo na taj dan pre 15 godina.

- Neko to gore vidi sve 16.9.2008. – 16.9. 2023 - napisao je Vladimir Grbić.

Foto: instagram.com/vladimir_grbic

 

Takođe, Nikola Grbić je samo jednom bio evropski šampion sa reprezentacijom, a to se desilo takođe 16. septembra, ali 2001. godine kada je Jugoslavija pobedila takođe Italiju u finalu.

Podsetimo, Nikola Grbić je od 2015. do 2019. godine predvodio reprezentaciju Srbije, a sa Poljskom je od 2022. godine osvojio srebro na Svetskom prvenstvu, ali i bronzu u Ligi nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading