Sporazum između dve kulturne institucije!

Autor:

Sport

08.09.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, u prostorijama dečijeg pozorišta ,,Puž“ potpisan je Sporazum o poslovnoj saradnji, između časopisa “Borba” i Pozorišta.

Sporazum između dve kulturne institucije!

Foto: Šahovski savez Beograda

Potpisivanje sporazuma

Generalni direktor Borbe, Andrija Jorgić kao i direktor pozorišta ,,Puž“, Marko Stojanović zajedničkim snagama rade na ostvarenju misije širenja kulture, ovoga puta sa idejom buđenja interesovanja za raznovrsne kulturne sadržaje i kod najmlađe publike.

Jedna od prvih aktivnosti sporazuma jeste organizovanje različitih edukativnih aktivnosti za najmlađe kroz različite radionice, gde će se mali poštovaoci pozorišne umetnosti postaviti i u uloge novinara, fotografa, prelamača.

Foto: Šahovski savez Beograda

Andrija Jorgić i Marko Stojanović

- I jedna i druga kuća rade na obogaćivanju kulture u Srbiji, mi to radimo sa decom, a Borba to radi sa odraslima i cilj jeste da razmenimo publiku. Mnogi Borbini odrasli imaju dečicu, dok sa druge strane dečica iz Puža imaju svoje roditelje i staratelje koji treba da počnu da čitaju Borbu ukoliko nisu počeli - istakao je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading