SENZACIJA U FRANCUSKOJ: Nikola Jokić u centru pažnje - ovo NIKO nije očekivao! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.08.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokićevo grlo stiglo do šokantne pobede.

SENZACIJA U FRANCUSKOJ: Nikola Jokić u centru pažnje - ovo NIKO nije očekivao! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/HarrisonWind

Trka u kojoj je slavio konj Nikole Jokića

Grlo Kubitsa, koje pripada srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, zabeležilo je veliku pobedu na takmičenju u Francuskoj.

Konji koji pripadaju srpskom centru nastavljaju da beleže odlične rezultate ovog leta, a nakon konja pod imenom Amy Del Duomo, sjajan podvig je napravio i konj pod imenom Kubitsa, koji takođe dolazi i Jokićeve štale "Dreamcatcher".

Naime, ovo grlo je stiglo do trijumfa u Francuskoj, iako je na kasačkoj trci u Engienu bilo potpuni autsajder. Naime, za pobedu Kubitse, kladioničari su davali odnos 70/1, što znači da biste na jedan uložen evro osvojili 70, ako biste se kladili na ovog konja.

Inače, Kubitsa nije dobro startovala, mučila se na početku trke, ali je na kraju uspela da se probije i da osvoji prvo mesto. Bila je ovo prva pobeda za novo Jokićevo grlo na tri dosadašnje trke u Francuskoj.

Podsetimo, što se samog Nikole Jokića tiče, građane Srbije je mnogo više zanimala odluka koja se ticala toga da li će se naći na spisku Svetislava Pešića za predstojeće Svetsko prvenstvo u košarci. Iako je centar Denvera pričao o tome da će vrlo verovatno igrati za "orlove", to se neće desiti, pošto je Jokić odjavio Srbiju, koja će morati bez njega da pokuša da stigne do odličja na prvenstvu koje počinje 25. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading