NINA SE ZGROZILA KADA JE VIDELA ŠTA JE U KESAMA! Drugarica joj vratila pozajmljene stvari, a na njima GADOST: Ovo je namerno spakovano (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.08.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karolina je toliko bila zgrožena da je na TikToku objavila čak tri snimka

NINA SE ZGROZILA KADA JE VIDELA ŠTA JE U KESAMA! Drugarica joj vratila pozajmljene stvari, a na njima GADOST: Ovo je namerno spakovano (VIDEO)

Foto: Tik tok/nninaninnaaa

Tiktokerka po imenu Karolina, koja se na ovoj mreži potpisuje kao Nina, nije mogla da dođe sebi kada joj je drugarica vratila pozajmljenu garderobu, obuću i torbice, jer je među stvarima pronašla ni manje ni više nego crve.

Karolina je toliko bila zgrožena da je na TikToku objavila čak tri snimka u kojima govori o tome koliko ne može da veruje da joj je drugarica, s kojom se druži dve i po godine, vraća stvari u ovakvom stanju.

- Kako drugarice vraćaju stvari. Ovde ima puna kesa crva. Ja se jako bojim. Eno ih tamo crvi, pune kese crva sa sve solju, još ih je i nahranila. Divno - govori Karolina ironično u prvom snimku.

Potom u drugom snimku prikazuje kako njen drug čeprka po stvarima ne bi li ih istrebio od crva, te pokazuje gomilu koju je izdvojila za bacanje.

- Drugar i ja iz svake stvari vadimo crve. Kaput smo bacili, kaput ide u smeće. Ona torbica isto ide u smeće - kaže ona u snimku, pa je pokazala i ono što je ipak uspela da spasi.

 

 

- Ove stvari su uništene i nenosive. Kad kažem nenosivo, mislim toliko uništeno da ja ovo ne mogu čak ni da operem. Ovde ima par stvari koje mogu da se nose i mogu da se operu - priča i pokazuje sandale na štiklu i torbicu koje može da opere i vrati ih u upotrebu, a onda je ispričala detalje:

- Zamislite, duržite se sa osobom dve i po godine, skoro tri. Ta ista devojka nosi vaše stvari po dve godine, ne vraća vam, a onda kad vam vrati stvari, namerno spakuje crve u tu kesu gde vam je spakovala stvari, jer zna da imate traumu od crva i da ćete te stvari verovatno baciti, kao što i bacam 70 posto ovih stvari. Dobro je pa imam druga koji je došao i ne boji se crva. Ja se jako bojim, a on jadan ovde prelistava sve stvari od crva i odvajamo od stvari koje nisu uništene - rekla je zgrožena u videu, a onda i pokazala ono što je uspela da spasi.

 

- Pet-šest stvari i dva para farmerica sam ostavila koje su nosive i mogu da se operu. Torbica jedino može da se opere i sve ide na hemijsko - zaključila je, a onda su se i njeni zgroženi pratioci nadovezali u komentarima.

"Odurno", "Odakle joj crvi, bože", "Dete drago, baci to sve u kontejner, fuj", "Namerno spakovano i draga, ko zna kakve su joj namere. Trebalo je da joj ostaviš to", samo su neki od komentara takođe zgroženih korisnika TikToka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading