BRUTALAN NOKAUT! Spektakl na UFC-u rešen u drugoj rundi! Poslao ga u CARSTVO snova! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.07.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džastin Gejdži pobedio Dastina Poarijea i revanširao mu se za poraz iz 2018. godine.

BRUTALAN NOKAUT! Spektakl na UFC-u rešen u drugoj rundi! Poslao ga u CARSTVO snova! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Osvetio se Džastin Gejdži u najvažnijoj borbi ove godine na UFC spektaklima, Dastinu Poarijeu, savladavši ga nokautom već u drugoj rundi.

Očekivala se neizvesna i dramatična tuča velikih rivala, međutim, sve je bilo rešeno na početku američkog obračuna, kada je usledio udarac Gejdžija koji je nogom pogodio u glavu Poarijea, pa je ovaj pao kao pokošen u oktagonu.

Ova titula je specifične kategorije koja se dodeljuje za takoreći najopasnijeg borca, što prevazilazi rekorde i renking, već se rangira prema duhu borca, hrabrosti i upornosti, a Gejdži će je nesumnjivo nositi sa ponosom.

 

 

Inače, Gejdžijeva osveta u glavnoj borbi UFC 291 večeri u Solt Lejk Sitiju je servirana za poraz iz 2018. godine, kada je Poarije trijumfovao tehničkim nokautom.

Brutalno je Džastin desnom nogom je pogodio pravo u glavu Dastina, koji se pao kao sveća na pod i meč je istog sekunda bio prekinut sudijskom odlukom.

Ujedno, bila je to druga uzastopna pobeda za Gejdžija, koji je na spektakularan način proslavio uspeh, popevši se na ivicu oktagona, a potom izveo salto unazad, dočekavši se na noge.

Poarijeu je ovo bio deveti poraz u karijeri, uz 29 pobeda, dok je Gejdži ostvario 26. trijumf, uz samo četiri neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading