KIK BOKS U NOKDAUNU! Crni dani za NAJTROFEJNIJI srpski sport: Računi BLOKIRANI, borci ne mogu nigde van Srbije!

Autor:

Sport

03.07.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija je bez priprema pred takmičenja koja dolaze.

KIK BOKS U NOKDAUNU! Crni dani za NAJTROFEJNIJI srpski sport: Računi BLOKIRANI, borci ne mogu nigde van Srbije!

Foto: Kik boks savez Srbije

Kik boks

Da li ste znali da je kik boks najtrofejniji neolimpijski srpski sport? I pored toga što su nam borci donosili medalje sa raznoraznih takmičenja, kik boks se nalazi u velikoj krizi i pitanje je kako će se podići iz nokdauna.

O čemu se zapravo radi?

Nije kik boks definitivno u redu najpopularnijih sportova u Srbiji, ali su rezultati takmičara iz naše zemlje i brojne medalje sa najvećih turnira i prvenstava širom planete nešto zbog čega se sa dozom poštovanja mora ophoditi prema njemu.

Te medalje su davna prošlost i Kik boks savez Srbije upao je u veliku krizu te su računi blokirani i to zbog duga od sedam miliona dinara.

Republika

Foto: Kik boks savez Srbije

Takmičari zbog blokade računa nemaju normalne uslove za rad

 

Reprezentacija se ne okuplja, niti putuje, a bokseri mogu na velika takmičenja van Srbije samo ako za to plate iz svog džepa. Za sedam meseci 2023. godine reprezentacija se nije okupila niti jedan put što zvuči zaista nestvarno!

Blokada je potpuno paralisala ovu instituciju i naši borci sada ne žele veliku pažnju - već samo normalne uslove za rad posle kojih bi mogli da donesu neke nove medalje i rezultate.

Kiks-boks savez sada ne može da im pomogne zbog brojnih propusta u radu koji su kulminirali velikim minusom u kasi i blokadom. Na čelu Saveza nalazi se Miodrag Jotić, a Upravni odbor saveza čini sedam ljudi - Slobodan Marinković, Mihalj Halas, Radomir Radimović, Husein Dupljak, Marko Simić, Nebojša Marinković i Slaviša Aksentijević.

Na poziciji generalnog sekretara Kik boks saveza Srbije je Petar Petrović.

Veliki problemi zahtevaju reakcije, pa je pitanje kada će i u kojoj meri do njih doći!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Koji ARSINI vlasti

03.07.2023 12:07

Vazno da je SD CRV. ZVEZDA puna novca.

Koji arsini

03.07.2023 12:41

Gde su KOMENTARI bando obojena