GLEDATELJKA URNISALA ALEKSIĆA I LAZOVIĆA! Žena se uključila u Utisak nedelje i napravila haos: "Nije lepo lagati - želim objašnjenje" (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.07.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaši gosti večeras kažu da njihov zahtev nije da Vučić ode a svi smo bili svedoci da su nosili njegovu obešenu lutku, konstatovala je gledateljka obraćajući se Olji Bećković.

GLEDATELJKA URNISALA ALEKSIĆA I LAZOVIĆA! Žena se uključila u Utisak nedelje i napravila haos: "Nije lepo lagati - želim objašnjenje" (VIDEO)

Foto: Youtube/NOVA S, RTS

Utisak nedelje

Žena se uključila u Utisak nedelje i napravila haos. Ona je uputila oštru opasku Miroslavu Aleksiću i Radomiru Lazoviću koji tvrde da im nije cilj da Aleksandar Vučić ode sa vlasti.

- Vaši gosti večeras kažu da njihov zahtev nije da Vučić ode a svi smo bili svedoci da su nosili njegovu obešenu lutku - oštro je prokomentarisala gledateljka emisije.

 

 

- Šta je cilj njihovih blokada autoputeva, sad je toplo vreme, narod je nervozan...a cilj je šta? Hoće li koristiti obilaznice i puteve koje je Vučić izgradio? Nije lepo lagati, Olja, pa zato neka Aleksić objasni svoju laž oko Vučićevog "neodlaska" u Ribnikar! A Lazović da objasni zašto bi, kako kaže, očistio SNS sa političke scene a jedina greška SNS-a je ta što je spustio cenzus na 3 odsto i dozvolio da takvi kao on uđu u Skupštinu! - odbrusila je žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (57)

Loading
Iv

03.07.2023 10:32

Gledateljka je, bogami, argumentovano očitala lekciju Aleksiću i Lazoviću.

Iv

03.07.2023 10:33

Ne mogu oni više da lažu, narod ih je provalio. Ova gledateljka je samo jedna od mnogih koji imaju isto mišljenje o opoziciji i protestima.

Iv

03.07.2023 10:35

Gledateljka pravo u centar! Cenzus da se vrati na 5% i ajmo na izbore, pa da vidimo koga građani podržavaju.

Ana

03.07.2023 10:36

Jos jedan dokaz da su lazi kratke noge.