OBJAVLJEN SNIMAK NAVODNOG SILOVANJA: Konor Mekgregor negira optužbe, a evo šta je video pokazao (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irski MMA borac Konor Mekgregor koji je optužen za silovanje nakon utakmice finala NBA lige između Majamija i Denvera, oglasio se nakon što je isplivao video njega sa navodnom žrtvom.

OBJAVLJEN SNIMAK NAVODNOG SILOVANJA:  Konor Mekgregor negira optužbe, a evo šta je video pokazao (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Mekgregora je devojka optužila za seksualni napad, a na snimku koji je objavio TMZ vidi se kako Konor ide ka toaletu i navodno vodi žensku osobu sa sobom.

Advokatski tim Irca se oglasio nakon što je video ugledao svetlost dana:

- Nakon što je TMZ objavio video, advokat tužioca je sada promenio svoju priču. Gospodin Mekgregor pozdravlja istragu, za koju se čvrsto veruje da će pokazatui da su tvrdnje protiv njega lažne-  stoji u zvaničnom saopštenju.

Nastavili su u sličnom maniru:

Nakon što nismo želeli da se nagodimo sa njenim braniocem, devojka se obratila medijima da bi izvršila pritisak. ovo nije ništa više od običnog uznemiravanja javnosti- zaključili su advokati irskog šampiona.

TMZ ima drugačije objašnjenje spornog videa, ističu da se jasno vidi kako Konor hvata devojku u beloj košulji za ruku i vodi je u toalet.

Ukoliko se optužbe ispostave tačnim, Irca će čekati duga zatvorska kazna. Ostaje na nadležnima da procene šta je istina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading