SKANDAL U SRPSKOM RUKOMETU! Žestoka svađa zbog objave Saveza: Dajte TRUNKU POŠTOVANJA I NE MRSITE... (FOTO)

Autor:

Sport

07.06.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira, čak ni kada su pozitivne stvari u pitanju.

SKANDAL U SRPSKOM RUKOMETU! Žestoka svađa zbog objave Saveza: Dajte TRUNKU POŠTOVANJA I NE MRSITE... (FOTO)

Foto: Starsport

Andrea Lekić i Dragana Cvijić

Žestok skandal potresao je srpski rukomet.

U centru pažnje našle su se dve reprezentativke, jedna bivša igračica, kao i poznata pevačica, a sve je zakuvala objava našeg Saveza.

Zvuči kao dobra telenovela, ali o čemu se zapravo radi?

Proteklog vikenda predstavljale su svoj klub, ali i našu zemlju, na fajnal-foru Lige šampiona. Zauzele su drugo mesto porazom u finalu od danskog Vajeprsa iz Kristijansanda sa 28:24.

Finale je na programu bilo u nedelju, a dan kasnije na svom Instagram profilu Savez je objavio da je naša nekadašnja rukometašica Tanja Medved bila delegat na tom istom fajnal-foru.

 

 

Objavili su njenu fotografiju, kao i cele ekipe Ferencvaroša sa navijačima, ali Andreu Lekić i Draganu Cvijić nisu nigde pomenuli što je zasmetalo popularnoj Cviji.

Ne znam da li ste obavešteni, igrači igraju, delagati su samo deo utakmice. Pa ako već ne smete da napišete naša imena, nemojte ni sliku da stavljate, bar trunku postovanja moliću. Ja sam svakako Srpkinja i bez vas - komentarisala je ona objavu Saveza.

Ubrzo je stigao odgovor od Tanje Medved.

Draga Cvijo. Nema potrebe za ovakvim istupom i ponajmanje ovakvim tonom, uzimajući baš mene u kontekst svog revolta. Ja sam ponosna da naš sport i Evropska federacija imaju mesta na terenu i za nas bivše igračice. Ja sam tamo predstavljala i sebe i svoju zemlju i svakako i Rukometni savez Srbije, moju kuću rukometa. Izborila se za to sama svojim radom i integritetom. Za mnoge sam i dalje bivša rukometašica i reprezentativka koju još uvek pamte i izuzetno vrednuju i kao igrača i sada u ulozi SAMO delegata. Sigurna sam da nisi želela da degradiraš ulogu delagata na utakmicama i mene kao tvoju bivšu saigračicu. Izuzetno mi je žao što nisi deo reprezentacije, jer mnogo bolje znam od tebe šta znači biti reprezentativac, ali to je tema kojoj nije mesto ovde. Ono što želim da istaknem je da je Savez sa ponosom objavio vest na sajtu koju si preskočila - napisala je ona.

Republika

Foto: Printscreen/Rukometni savez Srbije/Instagram

Žestoka rasprava zbog objave Rukometnog saveza Srbije

 

U raspravu se potom uključila poznata srpska pop pevačica Tijana Bogićević, koja je svoje drugarice Andreu i Draganu gledala uživo u Budimpešti.

- Sa ponosom su napisali da Andrea i Cvija igraju ispod slike sa brojem posetilaca u hali. Tanja, sa dužnim poštovanjem - ne mrsite m*da. Sportski pozdrav - dodala je Tijana, pa ubrzo dobila odgovor Tanje Medved:

- Vest koju sam podelila nije slika koju pominjete. Moj komentar se odnosi na ono gde se ja pominjem i gde je moja slika i kontekst u koji me je Cvija stavila. Stoga komentar koji ostavljate ovde, treba tamo da ostavite i onda slobodno tamo, bez mene, mrsite ono što smatrate da ja treba da radim.

Tačku na raspravu stavila je Dragana Cvijić.

Napisala sam šta sam napisala i tačno to sam i mislila. Tebi Tanja svaka čast na uspesima i ličnom integritetu, ali ti nisi tema - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
JELENA

08.06.2023 09:14

spotrski savez rukometa forsira samo odredena imena inace a ostali kao da nisu bitni...SRAMOTA