NEVEROVATAN USPEH VOJVODINE: Novosađani osvojili EHF Kup, evropski trofej stiže u Srbiju posle 22 godine!

Autor:

Sport

03.06.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Lale" ispisale istoriju.

NEVEROVATAN USPEH VOJVODINE: Novosađani osvojili EHF Kup, evropski trofej stiže u Srbiju posle 22 godine!

Foto: Tanjug/AP

Rukometaši Vojvodine sa peharom namenjenim osvajaču EHF kupa

Rukometaši Vojvodine osvojili su EHF Kup! "Lale" su i u revanšu savladali norveški Nerbo rezultatom 25:22. Srpski tim je slavio i u prvoj utakmici 30:23.

 

 

Rukometaši Vojvodine sjajno igraju ove sezone! Prvo su u domaćem šampionatu savladali ekipu Partizana i tako "overili" novu šampionsku titulu, a sada je stigao još jedan trofej i to onaj dugo iščekivani. Srbija je posle 22 godine dobila novi međunarodni pehar, a Voša je uspela da ispiše istoriji kluba. podsetimo, poslednje evropsko "priznanje" je osvojio Jugović iz Kaća, koji je Čelendž kup, preteču EHF Kupa. 

 

 

Pred izabranicima Borisa Rojevića bio je veliki izazov, ali imali su crveno-beli i veliki motiv da Srbiji donesu prvi međunarodni pehar posle 22 godine.

Najkorisniji u pobedničkom timu bio je Boris Puhovski sa sedam golova, a jedan manje postigao je Aidi Muhamed Aziz. Na drugoj strani najraspoloženiji je bio Teodor Svensgard sa osam pogodaka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading